Omiljeni domaći par

Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Mateo i Izabel Kovačić - 6 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Mateo Kovačić Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić +18 Mateo i Izabel Kovačić - 11 Galerija

Izabel Kovačić otkrila je kako su se ona i naš nogometaš Mateo Kovačić upoznali, a podijelila je i njihovu fotografiju iz tinejdžerskih dana.

Nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel jedan su od omiljenih slavnih domaćih parova, a zajedno su još od svojih tinejdžerskih dana.

Sada je Izabel svoje slobodno vrijeme iskoristila kako bi odgovorila znatiželjnim pratiteljima na Instagramu na njihova pitanja, a odgovorila je i na pitanje kako su se upoznali.

''Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko zajedničkih prijatelja. Ja sam išla na trčanje s prijateljicom i nakon toga smo stali u prostorijama za druženje kraj naše crkve (tamo smo većinom provodili slobodno vrijeme) i on je taman igrao PlayStation s prijateljima. Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji'', ispričala je Izabel.

Pogledaji ovo Izabel Kovačić - 1 Celebrity Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Na fotografiji koju je podijelila, a na kojoj su još bili tinejdžeri, nogometaš je nosio aparatić za zube i kapu šiltericu, a oboje su se smijali od uha do uha.

Bilo je to 2010. godine, a sedam godina kasnije stali su pred oltar u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima. 2020. godine rodio im se sinčić Ivan.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Boban - 3 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 +19 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Miran Kurspahić - 2 Miran Kurspahić - 3 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 6 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 +21 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 5 Celebrity Naš osebujni glumac pokazao je atraktivne tetovaže ispod sakoa u šetnji špicom, nedavno se pročulo da je prekinuo s domaćom glazbenicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene