''Kakva ljepotica''

Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić i Franka Batelić +20 Izabel Kovačić Galerija

Mateo i Izabel Kovačić uživaju na odmoru u Sejšelima, a javnost se ne može nadiviti lijepoj supruzi našeg nogometaša zbog nove fotografije.

Naš nogometaš Mateo Kovačić sa svojom suprugom Izabel Kovačić i sinčićem Ivanom već nekoliko dana uživa na Sejšelima, a njegova ljepša polovica sad se pohvalila i novom fotografijom zbog koje joj se nitko ne može nadiviti.

Lijepa Izabel pozirala je ispod palme u bež haljinici, a bez trunke šminke namignula je kameri dok je u rukama držala piće u odrezanoj voćki.

''Izvan ureda'', napisala je Izabel u opisu.

Pratitelji je u komentarima nisu prestali hvaliti.

''Predivna si'', ''Sviđa mi seee'', ''Opsjednuta sam ovime'', ''Koliko si prekrasna'', pisali su joj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Posebno je pratiteljima bio zanimljiv i videozapis na kojem je snimila Matea i sinčića koji su hodali po plićaku i razgledavali okolinu.

Mateo i Izabel u sretnom su braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima. Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali.

Danas su ponosni roditelji sinčića Ivana, kojeg su dobili u listopadu 2020. godine. Obitelj je ovo ljeto iz Londona preselila u Manchester, jer je Mateo iz nogometnog kluba Chelsea prešao u Manchester City.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput +24 Maja Šuput Celebrity Golišava Šuput u zagrljaju svog Nenada podsjetila na za njih važnu godišnjicu, ovo je njihova ljubavna priča!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene