mali medenjak!

Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 4 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 6 +18 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Galerija

Izabel Kovačić pohvalila se kako je s obitelji otputovala na skijanje, a svu pozornost ukrao je njen sinčić Ivan u skijaškom odijelu.

Lijepa poduzetnica i supruga našeg nogometaša Matea Kovačića Izabel Kovačić pohvalila se snimkama sa zimovanja na koje je otišla s obitelji.

Iako su svi gledali u nju koja odlično izgleda u skijaškoj jakni, posebnu pozornost ukrao je njen sin Ivan u skafanderu. Izabel ga je prvo snimila dok je na malim skijama stajao na pokretnoj traci, a onda ga je uhvatila dok je raskopčan sjedio na kauču vidno umoran od skijanja.

A prošli mjesec, Mateo i Izabel s djetetom su se uputili u potpuno suprotnu klimu, na daleke Sejšele, a s ovog putovanja opet je najviše komplimenata pokupila lijepa Izabel.

Podsjetimo, Mateo i Izabel u sretnom su braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima.

Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali te dobili sinčića Ivana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +26 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat vratila se na društvene mreže, a novim fotografijama očarala je i našu proslavljenu sportašicu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene