"Kako si lijepa"

Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić +24 Mateo i Izabel Kovačić Galerija

Lijepa Izabel Kovačić ne prestaje oduševljavati pratitelje svojim izgledom, a ovoga je puta pozirala uz zalazak sunca.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i osnvačica brenda "Lunilou" sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila niz fotografija iz Manchestera.

Izabel je i ovoga puta oduševila pratitelje pozirajući tik pred zalazak sunca u crnoj odjevnoj kombinaciji. 

Pogledaji ovo Izabel Kovačić - 1 Celebrity Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Na sebi je imala crni dugački kožni kaput, a svoju kosu, koja je inače njezin zaštitni znak, ukrasila je tamnosmeđim šeširom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

"Najljepša žena na svijetu", "Kako si lijepa", "Prelijepa si", "Super ti je šešir", samo su neki od komentara.

Inače, modne marke i lijepa odjeća je nešto što Izabel savršeno iznosi pa je tako i stvorila vlastiti brend koji je održivog dizajna te je svaki komad pažljivo osmišljen kako bi omogućio jednostavnost pokreta i udobnost kretanja.

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 Celebrity Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Podsjetimo, Mateo i Izabel u sretnom su braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima. Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali te dobili sinčića Ivana

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 +26 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene