Ovo je dugo izbjegavala

Pojavila se u bodiju s manjkom tkanine i čarapama, evo zašto se svima činilo kao da je zaboravila još nešto obući!

Kristen Stewart Kristen Stewart Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart - 2 Kristen Stewart - 3 Kristen Stewart Kristen Stewart - 1 Kristen Stewart - 15 Kristen Stewart - 14 Kristen Stewart - 13 Kristen Stewart - 12 Kristen Stewart - 11 Kristen Stewart - 3 +14 Kristen Stewart Galerija

Kristen Stewart bila je jedna od glavnih zvijezda premijere filma "Love Lies Bleeding" u Hollywoodu.

Holivudska glumica i zvijezda "Sumrak sage" Kristen Stewart privukla je pozornost na premijeri svoga novog filma "Love Lies Bleeding" na Beverly Hillsu zahvaljujući neobičnoj odjevnoj kombinaciji koju si je odabrala za tu prigodu.

33-godišnja Kristen na crveni tepih došetala se u crnom bodiju s prorezima sa strane koji joj je jedva pokrio intimno područje, a uz koji je nosila samo crne hulahopke i kratki sako, zbog čega su svi pogledi bili usmjereni prema njoj.

U takvom je izdanju zavodljivo pozirala pred fotografima koji su je tamo dočekali i bila je među glavnim zvijezdama.

Ovo izdanje Kristen Stewart mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Svijet je Kristen zapamtio po glavnoj ulozi Belle u franšizi ''Sumrak sage'', a iako je glumila u brojnim drugim uspješnim filmovima, danas se ne voli previše pojavljivati u javnosti. Od ''Sumraka'' se puno promijenila, a nakon što je puno puta mijenjala imidž, sada ima crnu kosu i šiške, a nedavno je snimljena kako u opuštenom izdanju igra golf s prijateljicom.

Pogledaji ovo Kristen Stewart Celebrity Pojavila se u raskopčanom sakou ispod kojeg nije imala baš ništa, dosadno odijelo pretvorila je u seksi!

Godinama je izbjegavala pokazivati svoju ženstvenu stranu, pa smo je viđali u neuglednim, ponekad i neurednim kombinacijama. Nosila je široku odjeću, kosu šišala nakratko, bila bez šminke na licu i činilo se da je potpuno odustala od sređivanja.

Osim toga, Kristen je poznata i po burnom ljubavnom životu te čestom mijenjanju partnera i partnerica. Bila je u višegodišnjoj vezi s miljenikom ženske publike, glumcem Robertom Pattinsonom, kojeg je upoznala na setu "Sumraka", a nakon toga javnost je saznala za njezinu vezu s oženjenim muškarcem, redateljem Rupertom Sandersom.

Pogledaji ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 Celebrity Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Nakon razočaranja i javnog sramoćenja s muškarcima Kristen se okrenula pripadnicama nježnijeg spola i javno priznala da u životu želi sve probati, te je dvije godine bila u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

Ipak, sreću je pronašla s Dylan Meyer 2019. godine. Dvije godine kasnije Dylan i Kristen su se zaručile, a zajedno su i danas te su posljednji put u javnosti viđene prije nekoliko dana na premijeri Kristenina novog filma u LA-u. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 +25 Nives Ivanišević - 2 Celebrity Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 14 +26 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Celebrity Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene