Sve je raznježio

Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Nives Ivanišević Nives Ivanišević Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 +19 Nives Ivanišević Galerija

Nives Ivanišević pohvalila se crtežom koji je dobila od sinčića Olivera.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (42) ponosna je majka petogodišnjeg sinčića Olivera kojeg je dobila u braku s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem (52).

Nives na društvenim mrežama često dijeli dragocjene trenutke s obitelji, a sada se pohvalila crtežom koji je dobila od sina.

Pogledaji ovo Nives Ivanišević - 4 Celebrity Naša lijepa voditeljica otkrila je da se i sama bori s osjećajem koji muči sve više ljudi, o ovim stvarima rijetko govori!

"'Pomoći mami napraviti muffine' je ljubav za njega. Pa radit ću ih svaki dan, 5 puta", napisala je Nives na Instagramu, gdje je objavila Oliverov crtež.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Srećica", "Ljubav najveća", "Srce malo", pisali su joj u komentarima pratitelji koje je rastopio potez petogodišnjaka.

Pogledaji ovo Nives Ivanišević Celebrity Neutješna Nives Ivanišević objavila fotografiju s pokojnom majkom: "Nedostaješ mi svaki dan"

Inače, Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se u tajnosti. Sina Olivera dobili su u rujnu 2018. godine. Nives je on jedino dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima još kćer Amber i sina Emanuela.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Borzan i Predrag Fred Matić plešu na Baby Lasagnu - 1 Biljana Borzan i Predrag Fred Matić plešu na Baby Lasagnu - 3 Valter Flego pleše na Baby Lasagnu - 1 Valter Flego pleše na Baby Lasagnu - 2 +26 Baby Lasagna - 1 Celebrity ''Rim Tim Tagi Dim'' manija zaokupila je i naše političare, evo kako su oni otplesali već svjetski poznatu koreografiju Baby Lasagne!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 +30 Baby Lasagna - 3 Zanimljivosti Baby Lasagna krenuo je s probama za Euroviziju, evo kako se priprema za najveći nastup u svom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene