Zarazan ritam!

''Rim Tim Tagi Dim'' manija zaokupila je i naše političare, evo kako su oni otplesali već svjetski poznatu koreografiju Baby Lasagne!

Biljana Borzan i Predrag Fred Matić plešu na Baby Lasagnu - 2 Biljana Borzan i Predrag Fred Matić plešu na Baby Lasagnu - 2 Facebook 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Borzan i Predrag Fred Matić plešu na Baby Lasagnu - 1 Biljana Borzan i Predrag Fred Matić plešu na Baby Lasagnu - 3 Valter Flego pleše na Baby Lasagnu - 1 Valter Flego pleše na Baby Lasagnu - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 7 +20 Baby Lasagna - 6 Galerija

Naša političarka Biljana Borzan i političar Predrag Fred Matić zaplesali su na ritmove pjesme ''Rim Tim Tagi Dim'', evo kako su otplesali dio koreografije.

Da je ''Rim Tim Tagi Dim'' manija zaokupila sve ljude u Hrvatskoj i šire, pokazali su i naši političari u Europskom parlamentu koji su prihvatili izazov kolege te zaplesali poznatu koreografiju Baby Lasagne.

Pogledaji ovo Biljana Borzan - 5 inMagazin Naša najutjecajnija zastupnica u Europskom parlamentu otkrila koje su mane života u Bruxellesu: ''Liježem s grižnjom savjesti''

Biljana Borzan podijelila je videozapis na kojem s Predragom Fredom Matićem pleše poznati dio s nastupa Baby Lasagne na Dori, a kako im je išlo, pogledajte u nastavku.

''Izazov prihvaćen, Valter Flego! Baby Lasagna do pobjede!'' napisala je Borzan u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan)

Prvi je koreografiju otplesao upravo Valter Flego u društvu prijatelja, a onda je pokrenuo i druge kolege da učine isto.

@valter_flego Baby Lasagna and RIM TIM DAGI DIM challange! Istra puca od ponosa!! 💚 Glazba je ljubav, a naš je Marko tu ljubav prenio na cijelu Hrvatsku i velik dio Europe. 🎶🤍 Zato sam se i ja upustio u #rimtimtagidim izazov! I europarlamentarci plešu 😅🕺🏻💃We meowed back 🐈 #rimtimtagidimchallenge #babylasagna #challenge #eurovision2024 #dora2024 #umag #istra #istria #hrvatska #croatia ♬ son original - Eurovision Dream

Tko je bolje otplesao?

  • Biljana i Predrag
  • Valter s prijateljima

Ukupno glasova:

Podsjetimo, naš predstavnik na Euroviziji već je pet dana prvi na ljesvici kladionica sa 17 posto šanse za pobjedu, a osim na kladionicama, njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" našla se i na top listama u nekim državama, a pjevač se sada na Instagram storyju pohvalio i da je prikupio prvi milijun slušanja na Spotifyu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Evo kako ''Rim Tim Tagi Dim'' Baby Lasagne zvuči u akustičnoj verziji: ''Meni ovo brutala!''

28-godišnji Marko će nas tako predstavljati na Eurosongu u Švedskoj kamo putuje u svibnju, no prije nastupa na Dori, domaćoj je javnosti bio relativno nepoznato ime. Unatoč tome što se glazbom bavi već 13 godina, većina je za njega prvi put čula kada je objavljena vijest da će nastupiti kao rezerva i to nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 7 In Magazin: Haris Džinović - 6 In Magazin: Haris Džinović - 5 In Magazin: Haris Džinović - 4 +11 In Magazin: Haris Džinović - 3 inMagazin Haris Džinović pred našim kamerama prvi put otkrio razloge kraha svoga braka, evo što je kumovalo raspadu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene