Zar ona to radi?

Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi

Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Članica predsjedništva SDP-a Biljana Borzan (Foto: Dnevnik.hr) +0 Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Galerija

Biljana Borzan pokazala je da je vješta i u kuhinji.

Europarlamentarka Biljana Borzan, čini se, ipak nađe vremena i za kulinarske vještine. Osim što brine o tome da građani Hrvatske jedu jednako kvalitetnu hranu kao i u zapadnoj Europi, ova političarka brine i da se njezina obitelj hrani zdravo ali ujedno čuva i tradiciju kraja iz kojega dolazi.

Pogledaj i ovo Biljana Borzan i Predrag Fred Matić plešu na Baby Lasagnu - 2 Zarazan ritam! ''Rim Tim Tagi Dim'' manija zaokupila je i naše političare, evo kako su oni otplesali već svjetski poznatu koreografiju Baby Lasagne!

Naime, Biljana se na Instagramu pohvalila kako je prije leta za Brisel svojoj obitelji spremila sarmu, ali i pogačice od čvaraka. Tako smo zavirili u tanjur ove političarke koja često nosi i titulu jedne od najzgodnijih i shvatili da ona ''lajka'' domaću i autohtonu hrvatsku hranu.

No nije Borzan vješta samo s kuhačom. Pokazala je ona i kako zasuče rukave i sama farba stare radijatore. Zašto kupovati nove kada je dovoljno malo ih osvježiti novom bojom, očito smatra ova SDP-ovka koja će se opet naći na listi za Europski parlament.

Podsjetimo, nedavno je mnoge iznenadila kada je objavila fotografiju iz djetinjstva te fotografiju s kojom je otkrila kako je vješta i za šivaćom mašinom.

Eh, kada bi barem političari često davali dobar i skroman primjer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 4 inMagazin Naša pjevačica u agoniji čeka odgovor predsjednice Kolinde: ''Ne znam hoću li biti živa ili u kolicima...''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene