Neće puno toga mijenjati?

Baby Lasagna krenuo je s probama za Euroviziju, evo kako se priprema za najveći nastup u svom životu

Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 3 +24 Baby Lasagna - 2 Galerija

Baby Lasagna krenuo je s probama za Euroviziju, evo kako izgledaju pripreme kojima je mali uvid dao i na društvenim mrežama.

Baby Lasagna nakon nenadane slave i ogromnog uspjeha počeo se pripremati za najveći nastup u svom životu – onaj na Euroviziji u svibnju u Švedskoj.

Nakon malo odmora poslije pobjede na Dori, Marko se ponovno vratio u Zagreb iz rodne Istre u kojoj je imao doček, a u glavnom gradu počeo je s probama za eurovizijski nastup.

Jednu fotografiju podijelio je i sam na društvenim mrežama, a druge je objavila službena stranica Dore.

Marko je u opuštenom izdanju plesao na pozornici, a iza njega su bili plesači i bend. Prema ovim prizorima, čini se da Lasagna svoj nastup na Eurosongu neće previše mijenjati.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Evo kako ''Rim Tim Tagi Dim'' Baby Lasagne zvuči u akustičnoj verziji: ''Meni ovo brutala!''

Naš predstavnik već je pet dana prvi na ljesvici kladionica sa 17 posto šanse za pobjedu, a osim na kladionicama, njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" našla se i na top listama u nekim državama, a pjevač se sada na Instagram storyju pohvalio i da je prikupio prvi milijun slušanja na Spotifyu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kovačević - 1 Petra Kovačević - 2 Petra Kovačević - 3 Petra Kovačević - 1 +19 Petra Kovačević - 2 Nekad i sad Sjećate li se Petre Kovačević? Izdala je nekoliko hitova, a onda bez pozdrava nestala sa scene, u tajnosti je postala i majka!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene