Dugo je tražila sebe

Ljubila je kolegu sa seta i miljenika publike, a onda je shvatila da voli žene, s jednom je zaručena već tri godine!

Kristen Stewart - 8 Kristen Stewart - 8 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart - 16 Kristen Stewart - 12 Kristen Stewart - 2 Kristen Stewart - 15 Kristen Stewart - 14 Kristen Stewart - 7 Kristen Stewart - 13 Kristen Stewart - 10 Kristen Stewart - 4 Kristen Stewart - 6 +15 Kristen Stewart - 5 Galerija

Glumica Kristen Stewart bila je jedna od najpoželjnijih glumica početkom 2000-ih godina, a danas se previše ne pojavljuje u javnosti te uživa u vezi sa zaručnicom.

Glumicu Kristen Stewart svijet je zapamtio po glavnoj ulozi Belle u franšizi ''Sumrak sage'', a iako je glumila u brojnim drugim uspješnim filmovima, danas se previše ne voli pojavljivati u javnosti.

Od ''Sumraka'' se puno promijenila, a nakon brojnih boja kose i frizura, sada nosi crnu kosu i šiške, a u opuštenom izdanju viđena je u Los Angelesu dok je s prijateljicom igrala golf.

Jeste li gledali ''Sumrak sagu''?

  • Da, naravno!
  • Ne, nije moj đir

Ukupno glasova:

Kristen je dugo godina izbjegavala pokazivati svoju ženstvenu stranu, pa smo je viđali u neuglednim, ponekad i neurednim kombinacijama. Nosila je široku odjeću, kosu šišala na kratko, bila je bez šminke na licu i činilo se da je skroz odustala od sređivanja.

Osim toga, Kristen je poznata i po burnom ljubavnom životu te čestom mijenjanju partnera i partnerica. Bila je u višegodišnjoj vezi s miljenikom ženske publike, glumcem Robertom Pattinsonom, kojeg je upoznala na setu franšize "Sumrak", a nakon toga je javnost saznala za njezinu vezu s oženjenim muškarcem, redateljem Rupertom Sandersom.

Pogledaji ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 1 Celebrity Holivudski miljenik i njegova partnerica očekuju svoje prvo dijete, a ona je napokon pokazala trbuščić

Nakon razočaranja i javnog sramoćenja s muškarcima Kristen se okrenula pripadnicama nježnijeg spola i javno priznala da u životu želi sve probati, te je dvije godine bila u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

Ipak, sreću je pronašla s Dylan Meyer 2019. godine. Dvije godine nakon, Dylan i Kristen su se zaručile, a zajedno su i danas te su posljednji put u javnosti viđene prije nekoliko dana na premijeri novog Stewartinog filma u LA-u.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u novom videu pokazala kćerkicu i nježne trenutke s njom: ''Prelijepo te vidjeti ovako sretnu!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić sa suprugom - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 +23 Davorka Dalić - 1 Celebrity Rijedak izlazak izbornika Dalića i lijepe supruge, zajedno su još od srednje škole, a svoje carstvo izgradili su od nule!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene