Čedna samo na prvu

Pojavila se u raskopčanom sakou ispod kojeg nije imala baš ništa, dosadno odijelo pretvorila je u seksi!

Kristen Stewart Kristen Stewart Boesl 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart Kristen Stewart Kristen Stewart +0 Kristen Stewart Galerija

Kristen Stewart se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu pojavila u crveno-bijelom odijelu s dekolteom koji se ne bi usudila odjenuti svaka žena.

Američka glumica Kristen Stewart, jedna je od mnogih slavnih žena koje su prošetale crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu, a svojom pojavom privukla je pažnju mnogih.

Pogledaj i ovo Helen Mirren (Foto: Profimedia) Baš je bilo nezgoda! Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

Za ovu prigodu odjenula je crveno-bijelo odijelo od tvida čiji je dekolte bio vrlo hrabar. Uz modni odabir uskladila je crne čizme na petu te žute sunčane naočale i raspuštenu kosu koju je zabacila na jednu stranu.

Glumica se krajem prošle godine zaručila za Dylan Meyer s kojom je u vezi od 2019. godine.

Kristen je poznata i po burnom ljubavnom životu te čestom mijenjanju partnera i partnerica.

Bila je u višegodišnjoj vezi s miljenikom ženske publike, glumcem Robertom Pattinsonom, kojeg je upoznala na setu franšize "Sumrak", a nakon toga je javnost saznala za njezinu vezu s oženjenim muškarcem, redateljem Rupertom Sandersom.

Nakon razočaranja i javnog sramoćenja s muškarcima Kristen se okrenula pripadnicama nježnijeg spola i javno priznala da u životu želi sve probati, a prije Dylan je dvije godine bila u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

Kristen je još prošle godine izbjegavala pokazivati svoju ženstvenu stranu, pa smo je viđali u neuglednim, ponekad i neurednim kombinacijama. Nosila je široku odjeću, kosu šišala na kratko, bila je bez šminke na licu i činilo se da je skroz odustala od sređivanja, no izgleda da se predomislila i odlučila ponovno pokazati svoju ženstvenu stranu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +6 Blanka Vlašić Celebrity Udala se Blanka Vlašić, ali to nije sve! Podijelila je prekrasne fotografije i još najljepših mogućih vijesti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 +15 Vlatka Pokos - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene