kao od majke rođena!

Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 4 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 +7 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić Galerija

Vlatka Pokos je na Instagramu objavila svoju crno-bijelu fotografiju iz 1994. godine na kojoj je potpuno gola, a pozirala je Stephanu Lupinu.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos na Instagramu se prisjetila svojih početaka karijere i objavom izazvala pravu pomutnju.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Vlatka je podijelila svoju crno-bijelu fotografiju iz 1994. godine na kojoj pozira potpuno gola i rukama pokriva taktičke dijelove.

"Ovo je jedna od mojih najdražih fotografija u životu, na početku moje karijere. Uskoro stižu nove!" napisala je u opisu fotke koju je snimio naš poznati fotograf Stephan Lupino.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

"Lijepa i seksi", "Predivna", "Savršenstvo", "Boginja", "Wow, Vlatka", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila u komentarima ispod fotke.

Vlatka, inače, već neko vrijeme živi u Kanadi, a ove godine se vratila u Hrvatsku zbog showa "Ples sa zvijezdama" iz kojeg je, nažalost, ispala prva.

Nakon toga je jedno vrijeme boravila u Splitu, a pojavila se i na prosvjedu Dosta! na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Ranije je na svojem Instagramu otkrila i kako je još jedan od razloga dolaska u Hrvatsku njezina sestra koja boluje od karcinoma.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts +0 Will Poulter Nekad i sad Nekad slatki dječak danas je seksi zavodnik: Njegove najnovije fotke s plaže sve su ostavile u nevjerici!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika iz Survivora prije četiri godine ostala je bez krova nad glavom i živjela u autu, a onda se dogodilo čudo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene