donijela mu sreću

Lijepa sestra našeg reprezentativca, koju rijetko viđamo, s tribina je podržala brata na utakmici protiv Japana

Katarina Kovačić Katarina Kovačić Goran Stanzl/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kovačić Katarina Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel Kovačić sa sinčićem +0 Katarina Kovačić Galerija

Katarina Kovačić snimljena je na utakmici Hrvatske i Japana, na koju je došla bodriti brata Matea i Vatrene.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić na utakmici Hrvatske i Japana imao je veliku podršku s tribina.

Pogledaj i ovo Izabel, Mateo i Jelena Kovačić (Foto: Instagram) Dobro se zabavili Okružen lijepim ženama: Mateo Kovačić pozirao sa suprugom Izabel i sestrom Jelenom

Osim supruge Izabel i sinčića Ivana, bodrila ga je i njegova sestra Katarina Kovačić, koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Katarina je utakmicu pratila sa snahom i nećakom, kojeg je držala u naručju. Nakon pobjede Hrvatske javila se i u pričama na svojem profilu na Instagramu, u kojima je podijelila bratovu fotografiju uz koju je napisala: "Bravo tata!"

Mateo uz Katarinu ima i sestru Jelenu. Katarina je u vezi s tajnovitim Valentinom, čije lice dugo nije pokazivala na društvenim mrežama, a Jelena je u braku s Davorom Golubom, za kojeg se udala u istoj crkvi u kojoj su vjenčali Mateo i Izabel nakon osam godina veze.

Fotografije lijepih sestara našeg nogometnog reprezentativce pogledajte u galeriji.

Inače, Mateo suprugu Izabel poznaje još od djetinjstva, a vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. U siječnju 2020. godine dobili su sina, kojemu su dali tradicionalno hrvatsko ime Ivan. Obitelj živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu +26 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Celebrity Za Hrvatsku je navijala i holivudska zvijezda koja boravi u Zagrebu, pogledajte kako je podržala Vatrene!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Kerum s obitelji u Katru Željko Kerum s obitelji u Katru Fani i Željko Kerum - 2 Fani i Željko Kerum - 4 +10 Fani i Željko Kerum - 5 Celebrity Željko Kerum sa suprugom Fani i djecom bodrio Vatrene u Katru: "Ostajemo dalje i nadam se da ćemo dobit Brazilce"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene