Dobro se zabavili

Okružen lijepim ženama: Mateo Kovačić pozirao sa suprugom Izabel i sestrom Jelenom

Izabel, Mateo i Jelena Kovačić (Foto: Instagram) Izabel, Mateo i Jelena Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel, Mateo i Jelena Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Jelena Kovačić (Foto: Instagram) +0 Jelena Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Mateo, Izabel i Jelena Kovačić uživali su na NFL utakmici na londonskom Wembleyju.

Nogometaš Mateo Kovačić cijeli je život okružen lijepim ženama.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Bliske prijateljice Izabel Kovačić i djevojka Tina Jedvaja druže se u Londonu i nevjerojatno sliče jedna na drugu

Hrvatski reprezentativac od ove je sezone na jednogodišnjoj posudbi u nogometnom klubu Chelsea, no našao je slobodnog vremena za uživanje u društvu lijepe supruge Izabel, sestre Jelene i njezinog supruga.

Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Društvo se tako na Instagramu pohvalilo gledanjem jučerašnje NFL utakmice na Wembleyju koja se igrala između Tennessee Titansa i Los Angeles Chargersa, a najviše pažnje standardno su privukle dame.

Plavokosa Izabel blistala je u ležernom izdanju traperica, sakoa i tenisica, a iznenadila je i izborom modnih dodataka, odnosno plave šilterice koju je okrenula na "krivu" stranu. Istovremeno, Mateova sestra Jelena odlučila se za odijelo gingham uzorka te nešto jači make-up.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Golub (@kovacicjelena) on

Britanska javnost Izabel je dočekala s oduševljenjem, a i prije nego je stigla, nazvali su je "kraljicom Londona".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Vjerujemo kako bi ista bila oduševljena i Mateovom sestrom Jelenom koja je vjenčanje imala na isti dan kada i Vedran Ćorluka i Franka Batelić, zbog čega bračni par Kovačić nije mogao biti u Istri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Svom dugogodišnjem partneru Davoru "da" je rekla 9 mjeseci nakon romantičnih zaruka, a vjenčanje je održano u istoj crkvi gdje su se godinu dana prije vjenčali Mateo i Izabel nakon 8 godina veze. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene