Lijepo je to uredila

Pogledajte kakvu vilu Neda Ukraden ima u Imotskom, obnovila je obiteljsku kuću koja je srušena u ratu

Neda Ukraden Neda Ukraden Matko Begović/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Nede Ukraden u Imotskom - 1 Vila Nede Ukraden u Imotskom - 2 Vila Nede Ukraden u Imotskom - 3 Vila Nede Ukraden u Imotskom - 4 Vila Nede Ukraden u Imotskom - 5 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 5 +15 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden pozvala je fotografe u svoju luksuznu vilu u Imotskom, koju je nedavno obnovila.

Pjevačica Neda Ukraden rođena je 1950. u Imotskom, gdje je živjela do svoje druge godine.

Njezina rodna kuća srušena je tijekom Domovinskog rata, a Neda ju je nedavno obnovila i sada je pozvala fotografe da je snime.

Pjevačica je od razrušenih zidina napravila luksuznu vilu s bazenom i velikim dvorištem punim zelenila te je ponosno pozirala na terasi, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Tijekom odrastanja i školovanja Neda se zbog očeva posla često selila i mijenjala škole, a to joj je kao kćeri jedinici teško padalo.

"Došavši u bosansku sredinu iz Imotskog, naišla sam prije svega na jedan zid čuđenja zbog mog imena i prezimena. Nitko se u svim tim školama u koje sam ja bila upisana nije zvao Neda i, naravno, pogotovo se nitko nije prezivao Ukraden. Uvijek je bilo: 'Kako se ti, mala, zoveš? 'Ja se zovem Neda.' Onda bi bilo: 'E, ne može Neda, ti ili si Nedjeljka ili si Nedina.' Onda bih ja plakala", ispričala je jednom prilikom za IN magazin, a tada je otkrila i da su joj u djetinjstvu najteže padali rastanci od bake Anđe, s kojom je svake praznike provodila u Imotskoj krajini.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 5 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 6 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 4 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 3 +2 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 1 Zanimljivosti Bila je spremna za okidanje selfija u toplesu, ali cijela plaža u nju je gledala zbog jednog drugog razloga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Georgina Rodriguez - 5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 +27 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Celebrity Georgina i Ronaldo jednom fotografijom stali na kraj glasinama koje kruže, a oboje su se imali i čime pohvaliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene