Ne zna se tko je zgodniji!

Georgina i Ronaldo jednom fotografijom stali na kraj glasinama koje kruže, a oboje su se imali i čime pohvaliti!

Cristiano Ronaldo i Geogrina - 1 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Georgina Rodriguez - 5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 +21 Georgina Rodriguez - 3 Galerija

Cristiano Ronaldo na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa djevojkom Georginom i pokazao kako uživaju na jahti.

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo uživa na suncu sa partnericom Geogrinom Rodriguez

Objavio je fotografiju na kojoj zajedno leže jedno pored drugog, odjeveni u kupaće kostime. 

Cristiano je na sebi imao crne kupaće hlače s bijelim detaljima, a sve poglede privukao je na svoje isklesane trbušne mišiće.

Georgina je istaknula svoju besprijekornu liniju i bujne grudi u dvodijelnom maslinastom badiću.

Oboje su pozirali nasmiješeni sa sunčanim naočalama na glavi.

"Odmor. Ljubav", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pratitelji su im u komentarima uputili niz komplimenata te im poželjeli da se odmore.

Inače, nedavno su počele kružiti glasine da su prekinuli vezu jer je Ronaldo postao umoran od neobuzdanog trošenja svoje partnerice, ali njegova majka Dolores te je tvrdnje proglasila lažnima.

Par se ovih dana također našao u središtu pozornosti nakon što se proširila snimka u kojoj Cristiano koluta očima na Georginu. Naime, nju je netko upitao bi li se udala za Cristiana, na što je ona odgovorila "naravno", a on iznenađeno reagirao, a sve su zabilježile i kamere. Prema pisanju stranih medija, tako je reagirao jer je prije svega ostao zatečen što je Georgina uopće odgovorila na to pitanje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić +7 Josipa Čulina - 1 Celebrity Udala se Josipa Rimac! Fotografije s intimnog vjenčanja podijelio je njezin novi suprug

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić i Buryana - 3 Lidija Bačić i Buryana - 4 +25 Lidija Bačić Celebrity Domaća pjevačica pohvalila se kako uživa na plaži, a svi komentiraju samo njezinu bujnu pozadinu: "Gori guza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene