Još malo

Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 2 +21 Kaja Vidmar - 1 Galerija

Kaja Vidmar podijelila je još jednu fotografiju na kojoj viri njen trudnički trbuh, svi jedva čekaju vijest o tome da je sa Šimom Vrsaljkom dočekala drugo dijete.

Kaja Vidmar, partnerica našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka objavila je još jednu fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuh.

Pozirala je na drvenoj terasi u bež uskoj haljini i ogrnula se tamno zelenom košuljom, a u pozadini se može vidjeti borova šuma. Kako je stajala iz profila, pokraj košulje virio je trudnički trbuh koji je sve veći, a svi s nestrpljenjem čekaju i dan kad će Kaja i Šime dobiti svoje drugo dijete, sina.

31-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice Viktorije prošle godine. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu, koji se sada raduje mlađem bratu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 11 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 7 +25 Danniella Westbrook - 6 Celebrity Gole grudi nakon plesa u plićaku sakrila je naljepnicama, ali uznemirujuće posljedice estetskih zahvata bile su jedino u što se gledalo

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput iznenadila planovima o odlasku iz Hrvatske i promjeni karijere, a sve zbog sinčića Blooma!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene