Još malo!

Lijepa Vrsaljkova Kaja pokazala goli trudnički trbuh, par sitno broji do dolaska prinove!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 4 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko +15 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar objavila je na profilu na Instagramu fotografiju svog golog trudničkog trbuha dok sitno broji do dolaska sina kojeg čeka sa Šimom Vrsaljkom.

Partnerica našeg bivšeg Vatrenog Šime Vrsaljka, lijepa Kaja Vidmar sitno odbrojava do dolaska njihova drugog zajedničkog djeteta, malenog sina, što je pokazala i na svom profilu na Instagramu.

Kaja je u priči na svom profilu objavila fotografiju na kojoj pokazuje poveći trudnički trbuh, točan datum termina poroda nije otkrila, no čini se kako je sve bliže.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Da čekaju drugo dijete potvrdila je upravo Kaja i to također putem društvenih mreža. 

31-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice Viktorije prošle godine. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu, koji se sada raduje mlađem bratu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 10 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 6 +22 Danniella Westbrook - 4 Celebrity Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley - 1 Elizabeth Hurley - 2 Elizabeth Hurley - 4 Elizabeth Hurley - 5 +23 Elizabeth Hurley - 3 Celebrity Legendarna ljepotica skinula se do kraja i snimila provokativan video, a nečemu se baš nitko ne može načuditi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene