Užas!

Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

Danniella Westbrook - 7 Danniella Westbrook - 7 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 10 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 6 Danniella Westbrook - 4 Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 5 Danniella Westbrook - 4 +16 Danniella Westbrook - 2 Galerija

Danniella Westbrook pridružila se platformi OnlyFans, a za nju je napravila i poseban fotošuting u toplesu i s kaubojskim šeširom, na njezinu tijelu vidljive su strašne posljedice estetskih operacija.

Britanska glumica Danniella Westbrook posljednjih nekoliko mjeseci šokira javnost svojim fotografijama nakon brojnih estetskih operacija kojima se podvrgnula. No čini se da se ona u svom tijelu osjeća dobro jer je nedavno otvorila i račun na platformi OnlyFans.

Kako bi iznenadila svoje pratitelje koji su platili za njezine fotografije, Dannielle je odradila fotošuting između drveća, a na sebi je nosila samo traper-hlačice i kaubojski šešir.

Svoje gole grudi za fotografije nije se trudila sakriti, a šavovi koji su se vidjeli na njezinim sada bujnim grudima mnoge su zaprepastili. Podsjetimo, glumica je nedavno grudi operirala osmi put.

Danniella je nekoć bila prava slatkica i glumila je u popularnoj seriji "EastEnders", u kojoj se pojavila 1990. godine u dobi od samo 16 godina. No kada se 1996. godine vratila na set serije, dobila je otkaz zbog neprimjerenog ponašanja u javnosti i incidenata koje je uzrokovala. Nakon toga imala je još nekoliko prilika za povratak glumi, no svaku je uprskala.

Nedavno je na Instagramu podijelila svoje fotografije glave nakon operacije u Turskoj, a prizorima je zaprepastila pratitelje.

Nezadovoljna svojim izgledom, Westbrook se u Turskoj podvrgnula zatezanju lica, liposukciji obraza i usana, presađivanju masnoće na bradi i operaciji linije čeljusti, a sve to nakon što joj je lice počelo propadati zbog prekomjerne upotrebe droga, o kojima je bila teško ovisna prije dvadesetak godina.

"Samo sam ja mogla sletjeti u Portugal nakon operacije u bolnici. Bol koju sam doživjela je nestvarna, najstrašnija posljednjih nekoliko dana. Osjećam se kao imam rupu u glavi, doslovno", napisala je bila u jednoj od svojih priča koje je objavila na profilu na Instagramu.

Kad se prvi put probudila nakon dugotrajne operacije, rekla je da je izgledala kao da je odradila deset rundi u ringu s Tysonom Furyjem. Rekonstrukcija joj je bila želja već sedam godina, ali nije uspjela pronaći kirurga koji bi je operirao jer joj je septum potpuno uništen. Danniella je objasnila da ju je kirurg čak i ošamario tijekom operacije koju je izvodio bez anestezije, a telefon joj je oduzeo asistent dok ga je molila da prestane. Tvrdila je da joj je doktor bez njezina dopuštenja ubacio metalne šipke u lice, koje su joj zamalo probile gornju usnu, prije nego što je počeo psovati i oduzeo joj mobitel da ne može snimiti što se događa.

Potom je željela skupiti iznos od 500 tisuća funti kako bi sama popravila svoje lice nakon što su je upozorili da će joj se nepce u stražnjem dijelu usta srušiti i da će se nasmrt ugušiti ako brzo ne djeluje.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 4 +30 Ana Sasso - 5 Celebrity Bivša hrvatska misica nizom novih fotografija koje je objavila mnoge je podsjetila na mokre prizore zbog kojih je nekoć postala seks-simbol!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +19 Josip Radeljak i Nevena Jeličić Zanimljivosti Dikan objavio fotografiju s novom partnericom, a onda upozorio na čudnu stvar: "Dobivam informacije da netko u moje ime..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene