"To nisam ja!"

Dikan objavio fotografiju s novom partnericom, a onda upozorio na čudnu stvar: "Dobivam informacije da netko u moje ime..."

Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan/Facebook 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Josip Radeljak - 4 Josip Radeljak - 3 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 1 +13 Josip Radeljak Galerija

Josip Radeljak Dikan objavio fotografiju s novom partnericom Nevenom Jeličić i upozorio da je netko kreirao njegov lažni profil na društvenim mrežama.

Naš poduzetnik Josip Radeljak Dikan objavio je na svom profilu na facebooku fotografiju na kojoj sretan pozira sa svojom novom partnericom Nevenom Jeličić i prijateljima, a skrenuo je i pozornost na neugodnost koja mu se dogodila.

"Laganini Hvar, svjetski lijepo", napisao je Dikan uz fotografiju s odmora.

No sa svojim je prijateljima podijelio i upozorenje kako se pojavio njegov lažni profil na društvenim mrežama.

"Dobivam jutros informacije od fb prijatelja da netko s lažnim profilom na moje ime i s mojim nadimkom šalje nove zahtjeve za prijateljstvom i onda nekakve nepovezane poruke, uglavnom ignorirajte zahtjev ili ga odmah uklonite, a po mogućnosti i prijavite, to nisam ja. Hvala.", napisao je.

"Dobio zahtjev kao Dikan Radeljak, odbio sam jer je čudno bilo!", "Dobio sam prijedlog i odmah sam ga izbrisao", "Istina i ja sam dobila samo sam naravno, skužila odmah i izbrisala", komentirali su njegovi prijatelji.

A Dikanova nova ljubav koja je zaintrigirala domaću javnost, poznata je beogradska odvjetnica. Punila je srpske medije 2021. godine kad su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih srpskih obitelji.

I njih dvoje dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nikad nisu otkrili prirodu svojeg odnosa. Nevena je i prijateljica Nine Badrić. Zajedno su u travnju prošle godine bile na Maldivima, odakle je pjevačica na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.

Beogradska odvjetnica zaključala je svoj profil na društvenoj mreži, a prati je oko 1200 ljudi.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija Tereza Kesovija Ana Sasso i Tereza Kesovija - 3 Dalibor Bosančić i Tereza Kesovija - 4 +20 Tereza Kesovija u emisiji Zdravlje na kvadrat - 8 Celebrity Tereza Kesovija hitno primljena u bolnicu, prijatelji pozvali pomoć: "Nije bilo dobro. Ja bih najradije da se o tome i ne piše"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene