otkriveni detalji

Zna se tko je nova partnerica Josipa Radeljaka Dikana! Poznata je Beograđanka, a druži se i s jednom našom glazbenom divom

Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Facebook 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan Nevena Jeličić i Jugoslav Karić Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 4 Josip Radeljak Josip Radeljak - 4 +12 Josip Radeljak - 1 Galerija

Josip Radeljak Dikan otkrio je da je u vezi s Nevenom Jeličić, a evo što sve znamo o njoj.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan potvrdio je na svojem profilu na Facebooku da ima novu ženu u svojem životu, a otkrio je i da je njezino ime Nevena Jeličić.

Objavio je nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a jednom je čak potaknuo i šuškanja o planovima za vjenčanje.

"Još samo korak do oltara!" poručio je uz fotografiju na kojoj poziraju ispred crkve.

Tko je Nevena Jeličić?

Dikanova nova ljubav poznata je beogradska odvjetnica. Punila je srpske medije 2021. godine kad su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih srpskih obitelji.

I njih dvoje dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nikad nisu otkrili prirodu svojeg odnosa

Nevena je i prijateljica Nine Badrić. Zajedno su u travnju prošle godine bile na Maldivima, odakle je pjevačica na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.

Beogradska odvjetnica zaključala je svoj profil na društvenoj mreži, a prati je oko 1200 ljudi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Branislav Glumac Jadranka Sloković (Foto: PR) Danijela Martinović i Branislav Glumac Branislav Glumac +10 Branislav Glumac Celebrity Mnogi su zaboravili da je najpoznatija hrvatska odvjetnica bila u braku s našim književnikom, a evo tko je i kako izgleda njihov sin!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette +10 Pauley Perrette Nekad i sad Nema šanse da prepoznate omiljenu televizijsku forenzičarku na novim fotkama, potpuno se promijenila otkako je napustila hit-seriju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene