"Ajme, ovo je prekrasno!''

Vrsaljkova Kaja objavila fotografije s kćeri i pokazala trudnički trbuh nakon objave da s našim nogometašem čeka i sina

Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 +19 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar ne skriva sreću zbog druge trudnoće, a pokazala je koliko se tome raduje i kćerkica Viktorija.

Djevojka našeg umirovljenog nogometaša Šime Vrsaljka Kaja Vidmar objavila je niz fotografija s kćerkicom Viktorijom na kojima je u prvi plan stavila svoj poveći trudnički trbuh i tako još jednom potvrdila vijest da čekaju drugo dijete.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Na sebi je imala pletenu bež suknju i bijeli top, a na glavi je nosila šarenu maramu.

U naručju je držala kćerkicu koja je imala prekrasan bijeli kompletić.

Kaja nije mogla sakriti sreću, a to se vidjelo i po njezinu osmijehu, koji je bio od uha do uha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

"Ajme, ovo je prekrasno", "Baš ti odgovara majčinstvo", "Juuj", "Divna" te mnoštvo čestitki nizalo se u nastavku komentara.

Kaja je za Gloriju otkrila da im prinova stiže za otprilike tri mjeseca i kako se osjeća u drugoj trudnoći.

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka je trudnoća zaista posebna. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana, koji će mnogo toga naslijediti od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga", izjavila je uzbuđena Kaja.

31-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu, koji se sada raduje mlađem bratu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 +30 Ella Dvornik - 5 Zanimljivosti Ella razriješila misterij haljine koji je sve zanimao i pokazala brzinski trik: "Nema šanse da hodaš s tim, a da ti ne padne!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Story Hall of Fame - 2 In Magazin: Story Hall of Fame - 3 In Magazin: Story Hall of Fame - 4 In Magazin: Story Hall of Fame - 5 +2 In Magazin: Story Hall of Fame - 6 inMagazin Prvi izlazak Tare Thaller poslije neočekivane vijesti o rastavi braka nakon manje od dvije godine: ''Nisam ni prva ni zadnja, život je takav''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene