''Osjećam se drugačije...''

Velika novost u životu Šime Vrsaljka i njegove Kaje, ona je potvrdila sretnu vijest: "Sve je spremno, jedva čekamo!''

Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar Kaja Vidmar +17 Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Galerija

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar čekaju sina, što je ona potvrdila, a na svijet bi trebao doći za tri mjeseca.

Naš umirovljeni nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko i njegova djevojka Kaja Vidmar čekaju drugo dijete, malenog sina, a sretnu je vijest potvrdila ona u razgovoru za magazin Gloria.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Kaja je otkrila da im prinova stiže za otprilike tri mjeseca i kako se osjeća u drugoj trudnoći.

"Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana, koji će mnogo toga naslijediti od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga", izjavila je uzbuđena Kaja.

31-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu, koji se sada raduje mlađem bratu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin Antonija Stupar Jurkin - 4 Antonija Stupar Jurkin - 3 Antonija Stupar Jurkin - 5 +27 Antonija Stupar Jurkin - 2 Celebrity Naša bivša voditeljica bome se potrudila da svi primijete da je izišla, strateške dijelove prekrila je samo sjajnim detaljima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 +30 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella je haljinom prekrila i pola lica, no kad se okrenula, imalo se što vidjeti: "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene