Golupčići!

Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 2 Šime Vrsaljko - 1 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 +20 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 2 Galerija

Šime Vrsaljko iskoristio je rijetku priliku pa objavio spontanu fotografiju sa svojom Kajom Vidmar, više ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Naš bivši nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko iskoristio je priliku pa objavio jednu spontanu fotografiju s partnericom Kajom Vidmar.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Mladi par pozirao je za stolom, a fotografija je nastala slučajno dok je Kaja krenula grliti Vrsaljka. I jedno i drugo nabacili su osmijeh od uha do uha te više ne skrivaju koliko su sretni i zaljubljeni, a to pokazuje i Kaja, koja je poput zaljubljene tinejdžerice gledala u svojeg partnera.

Vezu s lijepom Slovenkom Šime je dugo skrivao od javnosti, a potvrdio ju je tek poslije rođenja njihove kćerkice Viktorije, nakon višemjesečnih šuškanja.

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Jurešić, MasterChef - 1 Leo Jurešić, MasterChef - 2 Leo Jurešić, MasterChef - 3 Leo Jurešić, MasterChef - 4 +28 Leo Jurešić, MasterChef - 5 Celebrity Mladog Lea mnogi su vidjeli kao pobjednika MasterChefa, a nakon odlaska iz showa otkrio nam nešto što će obradovati njegove obožavateljice!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo +10 Cristiano Ronaldo Zanimljivosti Georgina iznenadila Ronalda luksuznim poklonom za Božić, njegova reakcija jasno govori što misli o tome!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene