daleko od katra

Bivši Vatreni Šime Vrsaljko uživa s novom obitelji, a preslatkim videom s kćerkicom sve je rastopio!

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +1 Kaja Vidmar - 3 Galerija

Kaja Vidmar objavila je fotografije i video sa Šimom Vrsaljkom i njihovom kćerkicom.

Nogometaš Šime Vrsaljko ovog kolovoza oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, pa ga nemamo priliku gledati na ovom Svjetskom prvenstvu, a njegova partnerica Slovenka Kaja Vidmar sada je pokazala kako provede dane.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Kaja je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije sa Šimom iz restorana, ali nije otkrila gdje se točno nalaze i samo je pokazala da su okruženi planinama sa snijegom, pa se može sa sigurnošću zaključiti da nisu u Katru.

Uz fotke je, na kraju galerije, podijelila i jedan presladak video Šime i njihove kćerkice Viktorije koji je raznježiio njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

A iako nije fizički s našom reprezentacijom Šime je s njima uvijek u mislima pa im je tako uoči utakmice s Kanadom uputio podršku u svojim pričama na Instagramu.

"Toliko puta smo pokazali kada je teško i kada ništa ne ostaje osim - gazi", napisao je Vrsaljko.

Inače, Šime i Slovenka Kaja dugo su skrivali da su par, a vezu su potvrdili tek nakon rođenja kćerkice.

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 4 +15 Jennifer Beals - 1 Nekad i sad Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity "Tajno oružje hrvatske reprezentacije!" Stranci poludjeli za našom najseksi navijačicom, traži se i britanska Ivana Knoll

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene