daleko od katra

Bivši Vatreni Šime Vrsaljko uživa s novom obitelji, a preslatkim videom s kćerkicom sve je rastopio!

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +1 Kaja Vidmar - 3 Galerija

Kaja Vidmar objavila je fotografije i video sa Šimom Vrsaljkom i njihovom kćerkicom.

Nogometaš Šime Vrsaljko ovog kolovoza oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, pa ga nemamo priliku gledati na ovom Svjetskom prvenstvu, a njegova partnerica Slovenka Kaja Vidmar sada je pokazala kako provede dane.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar Još malo Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

Kaja je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije sa Šimom iz restorana, ali nije otkrila gdje se točno nalaze i samo je pokazala da su okruženi planinama sa snijegom, pa se može sa sigurnošću zaključiti da nisu u Katru.

Uz fotke je, na kraju galerije, podijelila i jedan presladak video Šime i njihove kćerkice Viktorije koji je raznježiio njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

A iako nije fizički s našom reprezentacijom Šime je s njima uvijek u mislima pa im je tako uoči utakmice s Kanadom uputio podršku u svojim pričama na Instagramu.

"Toliko puta smo pokazali kada je teško i kada ništa ne ostaje osim - gazi", napisao je Vrsaljko.

Inače, Šime i Slovenka Kaja dugo su skrivali da su par, a vezu su potvrdili tek nakon rođenja kćerkice.

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 4 +15 Jennifer Beals - 1 Nekad i sad Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity "Tajno oružje hrvatske reprezentacije!" Stranci poludjeli za našom najseksi navijačicom, traži se i britanska Ivana Knoll

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene