Divno!

Vrsaljkova Kaja novom objavom pokazala koliko uživa u majčinstvu, a na ovo je reagirao i sam Šime!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 4 +19 Kaja Vidmar - 5 Galerija

Kaja Vidmar ne skriva koliko uživa u ulozi majčinstva, a to dokazuje svakom novom Instagram objavom.

Partnerica nogometaša Šime Vrsaljka, Kaja Vidmar, rado dijeli fotografije sa svojom preslatkom kćerkicom Viktorijom.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Na svom Instagram profilu podijelila je dvije fotke na kojima se ona i Viktorija smiješe dok leže na krevetu. 

"Naš smješko, naše sve", poručila je slovenska manekenka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

U komentarima se odmah prvi javio Šime Vrsaljko koji im je uputio emotikon srca.

Ovaj post veoma je raznježio njezine obožavatelje pa su joj pisali:

"Jooji", "Preslatko", "Top", "Ljepotice", "Slakiši", "Blistate" te niz emotikona srca moglo se naći ispod objave. 

Slovenska manekenka rado dijeli vesele dogodovštine sa svojom malenom bebicom i ne skriva koliko uživa u ulozi majčinstva. 

Podsjetimo, Šime i Kaja dugo su skrivali da su par, a vezu je potvrdila lijepa Slovenka nakon rođenja njihove kćeri kada je na Instagramu objavila obiteljski crtež.

Od tada ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama, a nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su već stali pred oltar jer su oboje snimljeni s prstenjem.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Jelušić Ana Jelušić Ana Jelušić (Foto: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) +6 Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Celebrity Ana Jelušić iznenadila objavom rijetke fotografije u bikiniju, pa oduševila figurom za koju su zaslužne godine treniranja!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Mate Bulić Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Sandra Afrika Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka; Mate Bulić Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Mate Bulić +3 Vjenčanje Lucije Šarić i Marka Lončareka, Sandra Afrika Celebrity Kćeri jednog od najbogatijih Hrvata na svadbi zapjevali Mate Bulić i Sandra Afrika, snimke osvanule na društvenim mrežama

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene