odmah se javio

Kćerkica Šime Vrsaljaka i Slovenke Kaje pozirala kao tata, preslatka fotografija raznježila je i nogometaša!

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 6 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 1 +4 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj njezina i Vrsaljkovać kći Viktorija pozira uz Šimin dres nakon što je se on oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije.

Nogometaš Šime Vrsaljko oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije, a dobio je i podršku od svoje nove obitelji.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Nakon što je Njegova partnerica Kaja Vidmar u pričama na Instagramu podijelila njegovo oproštajno pismo, objavila je i fotografiju njihove kćerkice Viktorije koja je pozirala kao tata.

Malena djevojčica rekreirala je Šiminu legendarnu fotografiju sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je legao na hrvatsku zastavu, samo što je malena djevojčica legla na njegov dres. Presladak prizor sve je rastopio, a fotografiju možete pogledati OVDJE.

Među prvima je reagirao ponosni tata Šime koji je u komentarima nanizao srca, a fotku je podijelio i u svojim pričama na Instagramu.

"Prekrasno", "Genijalno", "Sunce malo", "Leži na ponosu Hrvatske", pisali su drugi, a fotka je skupila i na tisuće lajkova,.

Podsjetimo, Šime i Kaja dugo su skrivali da su par, a vezu je potvrdila lijepa Slovenka nakon rođenja njihova kćeri kada je na Instagramu objavila obiteljski crtež.

Od tada ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama, a nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su već stali pred oltar jer su oboje snimljeni s prstenjem.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 1 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 +21 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 13 Celebrity DiCaprijeva djevojka i njena majka prošetale su plažom u mini badićima, bilo je teško skinuti pogled s njih!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene