Kakva ljubav!

Lijepa partnerica Šime Vrsaljka podijelila je nove fotografije s kćerkicom, dala joj slatki nadimak, a javio se i nogometaš

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar +18 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar, nova partnerica našeg nogometaša Šime Vrsaljka, ne prestaje dijeliti svoju sreću s pratiteljima, a lice svog djevojčice još nije pokazala.

Lijepa Slovenka Kaja Vidmar ne prestaje dijeliti svoju sreću sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Otkako su ona i Šime Vrsaljko priznali svoju vezu i da je njihovu ljubav uveličala djevojčica Viktorija, Kaja neprestano dijeli nove fotografije s kćerkicom i našim nogometašem, ali lice malenoj još uvijek nije otkrila.

''Bumbališ'', napisala je u opisu fotografija uz emotikon medvjedića i smeđeg srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Sada je ponovno podijelila nekoliko novih fotografija s kćeri, a u komentarima se javio i Šime te svojoj partnerici i kćerkici poslao nekoliko poljubaca.

Za Šimu i Kaju još se ne zna je li njihova veza prerasla u nešto više, a nagađanja o braku krenula su nakon vjenčanja Dominika Livakovića na kojem su Vrsaljko i Vidmar viđeni s prstenjem na rukama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Vezu je Kaja potvrdila crtežom na društvenim mrežama nakon rođenja kćerke, a potom i njihovoj romantičnom fotografijom na jahti.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 1 Doris Pinčić - 2 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 4 Celebrity Udala se Doris Pinčić! U krugu najbližih izrekla je "da'' menadžeru Davoru Guberoviću, a procurile su i prve fotografije mladenaca 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Bunjac - 16 Emilija Bunjac - 10 Emilija Bunjac Emilija Bunjac - 17 +16 Emilija Bunjac - 15 Nekad i sad Bila je jedno od najpoželjnijih domaćih lica s malih ekrana, slovila i za najseksi Hrvaticu, a onda je samo nestala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene