"ponos naš"

Vrsaljkova partnerica Kaja Vidmar oglasila se o njegovu odlasku iz reprezentacije, pogledajte kako ga je podržala!

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 6 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 1 +2 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar na Insatgramu je podijelila pismo kojim se njezin partner Šime Vrsaljko oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, a poručila mu je i da je ponosna na njega.

Nogometaš Šime Vrsaljko oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije pismom koje je objavljeno na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Šimu je u to odluci podržala i njegova partnerica, Slovenka Kaja Vidmar, s kojom ima kćerkicu Viktoriju.

Ona je u svojim pričama na Instagramu objavila dio Vrsaljkova oproštajnog pisma uz koje je napisala: "Ponos naš".

"Neopisiv je osjećaj odjenuti na sebe taj crveno-bijeli dres, izaći pred hrvatske navijače, staviti ruku na srce i zapjevati Lijepu našu. Da, osjećaš ogroman teret u tom trenutku jer znaš da idućih 90 minuta cijeli jedan narod priželjkuje isto što i ti - pobjedu, trijumf, slavlje. No, prije svega osjećaš nemjerljiv ponos što baš ti - sa svojim suigračima - imaš privilegiju predstavljati svoju zemlju.

Zbog te emocije, nije lako donijeti odluku da je kraj. Prihvatiti da je vrijeme za mlađe i da ne možeš više dati ono što si prije mogao. Da više nećeš staviti na sebe sveti dres, da više nećeš slaviti s Hrvatskom važne golove i pobjede, ili se zagrliti sa svima uoči velike utakmice i na kapetanovo "Iznad svih" iz petnih žila viknuti: 'HRVATSKA!'

Nije lako reći zbogom jer je igranje za Hrvatsku ispunjenje sna. Međutim, znam da je vrijeme. I znam da je pošteno prema reprezentaciji, suigračima, izborniku. Zbog toga mi je lakše", stoji u Kajinoj objavi, a cijeli pismo možete pročitati OVDJE.

Podsjetimo, Šime i Kaja ispočetka su skrivali vezu, a ona ju je potvrdila nakon rođenja njihove kćeri crtežom koji je objavila na Instagramu.

Od tada ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama, a nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su već stali pred oltar jer su oboje snimljeni s prestnovima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +12 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Raskošni dekolte obuzdale joj samo tanke trakice, čini se da joj razvod od nevjernog muža ne pada teško

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene