Ubrzala puls svima

Raskošni dekolte obuzdale joj samo tanke trakice, čini se da joj razvod od nevjernog muža ne pada teško

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +6 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski je u zanimljivoj haljini s prorezima pokazala raskošan dekolte na ulicama New Yorka gdje su je uočili i paparazzi.

Američka manekenka Emily Ratajkowski uživa nakon što je njezinom braku sa Sebastijanom Bearom-McClardom došao kraj zbog njegove navodne nevjere, jer čini se da joj ovih dana osmijeh ne silazi s lica.

Pogledaj i ovo Brad Pitt Pa tko bi rekao! Brad Pitt snimljen u društvu lijepe manekenke koja je nedavno okončala brak, je li nova ljubav na pomolu?

31-godišnja Emily snimljena je na ulicama New Yorka, a bome se pobrinula da njezino pojavljivanje nikako ne prođe nezapaženo i da ubrza puls svima koji ju sretnu. Zato je odabrala kratku haljinicu s izrezima s prednje strane, ispod koje nije nosila grudnjak, a bujni dekolte obuzdale joj je tek nekoliko tankih trakica.

Inače, razlog za Emilyn široki osmijeh mogao bi biti glumac Brad Pitt jer prema pisanju Instagram profila DeuxMoia njih dvoje uhvaćeno je zajedno na intimnoj večeri.

"Mislim da imaju zakazan sastanak", stajalo je u opisu ispod montirane snimke na kojoj se Brad i Emily drže za ruke.

Tu Instagram stranicu prati gotovo 2 milijuna ljudi te nije ni čudo kako su već krenule priče o mogućoj vezi između njih dvoje. Prema stranici Redditthe, večera u New Yorku nije im bila prva, navodno su se našli i u Parizu u romantičnom restoranu, gdje su večerali u rezerviranom prostoru i zabavljali se do kasno uvečer.

"Slučajno sam sreo šefa kuhinje jednog vrlo elegantnog pariškog restorana, koji mi je rekao da je Brad nedavno večerao s manekenkom u privatnoj sobi, gdje su ostali nekoliko sati", prenosi jedan izvor.

No, ni Pitt ni Ratajkowski na Instagram profilu nemaju zajedničkih slika niti objava po kojima bi se povezala neka velika bliskost između njih.

Emily i Sebastian vjenčali su se u veljači 2018. godine, samo dva tjedna nakon što su objavili da su u vezi, a zajedno imaju jednogodišnjeg sina Sylvestera. Tijekom trudnoće, kao i prije nje, često je pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika, no Sebastianu nisu smetale njezine golišave fotografije, štoviše nekad je i on sam pozirao s njom u razgolićenim izdanjima.

Inače, Emily se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom. Otkrila je da su se upoznali dok je još bila u vezi, te da je već tada znala da je on ''onaj pravi'' i da ga je voljela.

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje", iskreno je priznala Emily jednom prilikom, koja je s Jeffom bila 4 godine te su živjeli zajedno.

Mnogi su mislili da će ovaj brak koji je brzinski sklopljen kratko potrajati i činilo se da su se prevarili, ali izgleda da su se loša predviđanja ipak ostvarila.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson (Foto: Instagram) +10 Jessica Simpson - 2 Zanimljivosti Nakon borbe s viškom kilograma pokazala je senzacionalnu transformaciju i bombastično tijelo: ''Uspjela sam se poslikati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene