Više ništa ne skriva!

Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 +9 Kaja Vidmar - 6 Galerija

Šime Vrsaljko objavio je na društvenim mrežama fotografiju s kćeri Viktorijom i sinom Brunom.

Naš nogometaš Šime Vrsaljko objavio je u priči na svojem profilu na Instagramu prvu fotografiju na kojoj pozira sa svoje dvoje djece, četverogodišnjim Brunom, kojeg je dobio s bivšom ženom Mateom, i malenom kćeri Viktorijom, koju je nedavno dobio s novom partnericom Kajom Vidmar.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar Još malo Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

30-godišnji Šime na crno-bijeloj fotografiji pozira s djecom u naručju, a prizor je oduševio i raznježio tisuće njegovih obožavatelja i pratitelja. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena. O njegovoj vezi s lijepom Slovenkom Kajom nagađalo se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, a onda je ona na Instagramu sve potvrdila.

Naime, podijelila je crtež na kojem je označila Vrsaljka, a u opis je stavila: "Moje sve."

Uslijedila je lavina čestitki paru, a glasine je tada dodatno rasplamsao video koji je otkrio da su zajedno bili i na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić u Zadru.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 +21 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella se protekli vikend nije skidala iz bikinija koji je otkrio svaki detalj na njezinu isklesanom tijelu!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 1 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 3 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 2 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi +21 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Celebrity Tko je mlađahna ljepotica koja je uspjela smiriti zločestog dečka tenisa? Prije nje spavao je s obožavateljicama svakog tjedna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene