Isplatili se treninzi

Ella se protekli vikend nije skidala iz bikinija koji je otkrio svaki detalj na njezinu isklesanom tijelu!

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 +14 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik objavila je video u kojem pleše u bikiniju i pokazala svoju zavidnu liniju, ali i tetovaže kojima je ukrasila tijelo.

Ella Dvornik podigla je temperature društvenih mreža nakon što je objavila kratki video u priči na svojem profilu na Instagramu, i to zahvaljujući zanimljivoj odjevnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

31-godišnja Ella u videu pleše u ljubičastom bikiniju, preko kojeg je nosila i minijaturnu rezanu majicu kratkih rukava, a na nogama tenisice, pa se njezina isklesana linija na kojoj marljivo radi našla u prvom planu.

"Želim vam dan kakav zaslužujete", napisala je uz videozapis.

Ella je ovih dana iznenadila pratitelje novim objavama na Instagramu. Naime, otkrila je da je snimila pjesmu u kojoj želi reći ono što žene misle, a ne smiju reći.

''Da! Snimam glazbu!'' napisala je nakon dvije priče na Instagramu na kojima repa svoj mali dio u pjesmi koja se zove ''Kurvanje''.

Čini se kako Ella ima i novo umjetničko ime Alterella, a otvorila je i novi službeni profil za svoju glazbenu stranu karijere.

''Slučajno se dogodilo! Ili možda nije! Paše mi ovaj žanr. Ono što je važno napomenuti je da je glazba uvijek bila dio mog života zbog tate, ali ju nikad nisam htjela raditi zbog novca i ne namjeravam dalje'', započela je Ella svoje objašnjenje o novoj odluci.

''Ono što me ponukalo je činjenica da muškarci mogu pjevati i repat o svemu bez ograničenja, a žene moraju koristiti metafore. E, pa, neće moći ove noći!'' izjasnila se.

''Ja sam tu da kažem što neke žene misle, i to na isti način kao i dečki'', završila je.

Iznenađenjima kod Elle nema kraja, a ovo pratitelji nikako nisu mogli očekivati.

Ella je napisala kako je svjesna da se ovo nekima neće svidjeti, ali sudeći po komentarima ispod pjesme, fanovi su dobro prihvatili činjenicu što se Ella ubacila u glazbene vode, a mnogi su je ohrabrili jer kreće stopama svojeg oca Dine Dvornika.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 1 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 3 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 2 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi +21 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Celebrity Tko je mlađahna ljepotica koja je uspjela smiriti zločestog dečka tenisa? Prije nje spavao je s obožavateljicama svakog tjedna!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +22 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić pozirala u kadi pa otkrila da na sebi nosi samo ruž za usne, fanovi u ekstazi: ''Blago onom tko te ima...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene