Dovela ga u red?

Tko je mlađahna ljepotica koja je uspjela smiriti zločestog dečka tenisa? Prije nje spavao je s obožavateljicama svakog tjedna!

Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 1 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 3 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 2 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Nick Kyrgios i Costeen Hatzi Ajla Tomljanović i Nicholas Kyrgios (FOTO: Instagram) Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 9 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 8 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 7 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 6 +15 Nick Kyrgios i Costeen Hatzi - 5 Galerija

Costeen Hatzi bodrila je Nicka Kyrgiosa u finalu Wimbledona, a čini se kako je ova mlada ljepotica uspjela smiriti zločestog dečka svijeta tenisa.

Lijepa djevojka tenisača Nicka Kyrgiosa, Costeen Hatzi, plijenila je pozornost tijekom muškog finala Wimbledona, koji je pratila s tribina i bodrila ga sa svim srcem.

21-godišnja Costeen meč je bilježila i svojim mobitelom, a dodatnu je pažnju privukla elegantnom odjevnom kombinacijom, ali i skupocjenim nakitom koji je odabrala za tu priliku.

"Finale Wimbledona. Ovo je ludo. Volim te i svi jedva čekamo da te vidimo vani i damo ti podršku. Kada imaš prave ljude oko sebe, sve je moguće", poručila mu je putem društvenih mreža uoči meča.

Nicka je dugi niz godina pratila titula zločestog dečka svijeta tenisa. Jednom prilikom je bio mamuran nakon burnog noćnog izlaska, ali je unatoč tome uspio pobijediti Rafaela Nadala, što inače ne priliči ponašanju uspješnih sportaša.

Pozornost javnosti privlačio je i ljubavnim životom, izjavama poput onih da spava s obožavateljicama kada nije u vezi, i to vrlo često.

"Da budem ozbiljan, ako nisam u vezi, to se događa svakog tjedna", otkrio je. Ispričao je i da mu je jedna obožavateljica privukla pozornost dok je igrao meč protiv Švicarca Rogera Federera.

Bio je u vezi s ruskom tenisačicom Annom Kalinskajom, kao i s australskom Hrvaticom, također tenisačicom Ajlom Tomljanović. Njih dvoje vezu su prvi put prekinuli 2017. godine pa se pomirili dvije godine kasnije, no on ju je prevario, pa je vezi ponovno došao kraj.

No, čini se kako ga je Costeen uspjela smiriti, što je potvrdio i njegov brat Christos.

"Ona mu je otvorila oči. Prije nego što je nju upoznao, u njegovom je životu vladao kaos. I mogu sada reći kako sam nazad dobio svog mlađeg brata, a mama i tata su nazad dobili svoga sina. On je za nas već pobjednik jer nemam što drugo reći kada vidim da sazrijeva u sretnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio jer želim vidjeti kako pobjeđuje u svim životnim aspektima. Sretni smo zbog njega", izjavio je u nedavnom intervjuu.

Prije uspjeha i slave Nick je živio drugačijim životom. Na samim počecima nije imao dovoljno novca da si priušti noćne izlaske ni noćenja u luksuznim hotelima, već je spavao u jeftinim motelima ili čak u autokampovima diljem Australije. U tom je periodu imao veliku podršku obitelji, posebice majke Norlaile, koja se puno toga u životu odrekla kako bi mu omogućila da se bavi tenisom, to jest onime što voli.

"Uvijek sam imao veliku podršku ljudi oko mene. Mama se puno toga morala odreći kako bi me mogla voziti na turnire svuda po zemlji. Odsjedali smo u poprilično lošim hotelima i u kampovima, ali sve je to bilo dio putovanja", priznao je Nick.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +22 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić pozirala u kadi pa otkrila da na sebi nosi samo ruž za usne, fanovi u ekstazi: ''Blago onom tko te ima...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +21 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella ostavila pratitelje u čudu nakon niza novih videa koje je objavila: ''E pa neće moći ove noći!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene