U snježnoj idili

Kaja Vidmar podijelila posebne trenutke sa Šimom Vrsaljkom i njihovom kćerkicom, bivši Vatreni s novom obitelji uživa daleko od Katra

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Šime Vrsaljko - 1 Šime Vrsaljko - 2 Šime Vrsaljko - 3 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić +12 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar na Instagramu je objavila nove obiteljske fotografije sa Šimom Vrsaljkom i njihovom kćerkicom.

Bivši Vatreni Šime Vrsaljko s partnericom Kajom Vidmar i njihovom kćerkicom Viktorijom uživa daleko od Katra, u kojem naša reprezentacija niže uspjehe na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Lijepa Slovenka na svojem profilu na Instagramu objavila je idilične prizore s njihova obiteljskog zimovanja, a Šime na fotografijama izgleda sretnije nego ikad.

Vrsaljko na drugoj fotki u nizu pozira zagrljen s Kajom i nasmiješen od uha do uha, a na zadnjoj njihova kćerkica sjedi u maminu naručju, okružena blagdanskom dekoracijom i poklonima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

"Ljubav", "Najljepši", neki su od komentara ispod fotki uz brojna srca i zaljubljene smajliće.

Šime se od hrvatske nogometne reprezentacije oprostio ovog kolovoza, a ovo će mu biti prvi blagdani s novom obitelji.

Vezu s lijepom Slovenkom dugo je skrivao od javnosti, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice.

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom  

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kovačić Katarina Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 +2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Celebrity Lijepa sestra našeg reprezentativca, koju rijetko viđamo, s tribina je podržala brata na utakmici protiv Japana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene