Vrijedan je!

Dok njegovi suigrači pokušavaju ponoviti uspjeh iz 2018., evo kako Šime Vrsaljko provodi svoje dane!

Šime Vrsaljko - 1 Šime Vrsaljko - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko - 1 Šime Vrsaljko - 2 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 4 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +11 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko podijelio je novi videozapis na društvenim mrežama pa svojim pratiteljima otkrio gdje se trenutno nalazi dok njegovi bivši suigrači pokušavaju ostvariti što bolji uspjeh u Katru.

Šime Vrsaljko prije nekoliko je mjeseci napustio hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a Svjetsko prvenstvo 2018. godine bilo je posljednje na kojem je nastupio u dresu Hrvatske.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Ove godine u Katru njegovi bivši suigrači pokušavaju ostvariti isti, ako ne i bolji uspjeh od prije četiri godine, a mnogi su se pitali gdje je Šime dok traje nogometno prvenstvo.

Na svom Instagram profilu, nogometaš je podijelio zanimljiv videozapis te otkrio da, za razliku od vrućeg katarskog sunca, uživa na snijegu.

Dok ne prati svoje kolege, Šime na nepoznatom mjestu uživa u pravom prosinačkom vremenu, a pratiteljima je pokazao i kako čisti snijeg lopatom na terasi koju je zabijelio prirodni pokrivač.

Nasmijan i zabundan, Šime je snažno bacao nakupljeni snijeg, a u pozadinu je postavio i prigodnu božićnu pjesmu.

Šime ove godine posebnu pozornost dobiva nakon što se pročulo za njegovu vezu s manekenom Kajom Vidmar, a ubrzo nakon toga Kaja je rodila i njihovo prvo dijete, kćerkicu Viktoriju.

Par je svoju ljubav dugo skrivao te na šuškanja nisu odgovarali, a onda su ovog ljeta potvrdili vezu jednim crtežom na kojem se nalaze njih troje, a Kaja je potom objavila i njihovu zaljubljenu fotografiju dok odmaraju na jahti.

Otkad su svoju vezu javno potvrdili, sretni par ne prestaje pokazivati koliko su zaljubljeni, a domaći mediji raspisali su se i da su Kaja i Šime već u braku nakon što su na vjenčanju suigrača viđeni s prstenima.

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 +28 Joško Gvardiol - 3 Celebrity Što je to mlađahni Gvardiol napravio da ga je morala pohvaliti i omiljena hrvatska pjevačica Danijela Martinović?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene