"Prekrasna obitelj!"

Šime Vrsaljko sve je rastopio preslatkom fotografijom s kćerkicom koju je dobio sa Slovenkom Kajom

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar +12 Kaja Vidmar - 2 Galerija

Šime Vrsaljko objavo je fotografiju na kojoj u naručju drži kćerkicu Viktoriju, koju je dobio sa Slovenkom Kajom Vidmar.

Naš bivši nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko zbog problema s koljenima otišao je u mirovinu, a od karijere se oprostio pred navijačima svojeg bivšeg kluba Atletico Madrida.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar Još malo Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

Na madridskom stadionu Wanda Metropolitano pridružile su mu se partnerica Kaja Vidmar i njihova kćerkica Viktorija, a na službenoj stranici kluba na Instagramu objavljene su njihove zajedničke fotografije s tribina, uz dirljivu posvetu Šimi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Atlético de Madrid (@atleticodemadrid)

"Uvijek ćeš biti jedan od nas, dobro došao kući", poručili su mu iz Atletico Madrida.

Šime je u svojim pričama na Instagramu objavio i jednu preslatku fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom u naručju, a istu je na svojem profilu na društvenoj mreži podijelila i Kaja, uz još nekoliko fotki s nogometaševa oproštaja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

"Prekrasna obitelj", "Preslatki ste", "Predivno", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Podsjetimo, Šime je dugo skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice.

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Budišćak Mario Budišćak Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Mario Budišćak +10 Mario Budišćak Celebrity Pjevač popularne domaće grupe objavom rastužio obožavatelje: "Donio sam jako tešku odluku, dugo sam razmišljao o ovome"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene