''To će biti zadnji datum...''

Pjevač popularne domaće grupe objavom rastužio obožavatelje: "Donio sam jako tešku odluku, dugo sam razmišljao o ovome"

Begini (Foto: Dnevnik.hr) Begini (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Budišćak Mario Budišćak Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Mario Budišćak Mario Budišćak IN magazin: Begini - 13 IN magazin: Begini - 14 IN magazin: Begini - 7 IN magazin: Begini - 9 IN magazin: Begini - 1 +4 Begini Galerija

Mario Budišćak objavio je da se povlači s glazbene scene i da prestaje biti pjevač grupe Begini.

Frontmen i pjevač popularne domaće grupe Begini, Mario Budišćak, povlači se s glazbene scene.

Pogledaj i ovo Žanamari (Foto: Instagram) Jaki na riječima Obećanje ludom radovanje ili? Evo što su to sve zvijezde spremne učiniti ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo!

Vijest je objavio sam na svojem profilu na Facebooku, gdje je objasnio da njegova odluka nije bila iznenadna te je otkrio i kada napušta grupu.

"Draga publiko, dragi prijatelji i dugogodišnji pratitelji Begina... dugo sam razmišljao o ovome i donio za sebe jako tešku odluku. Ove godine odlučio sam uzeti pauzu na glazbenom putu. Točnije 15. 10. bit će datum kad ću prestati biti dio glazbene scene", započeo je Budišćak svoj poduži status.

"Želim zahvaliti svima koji su bili sve ove godine uz mene, koji su s nama pjevali na koncertima, koji su se s nama veselili i gurali nas uvijek dalje. Zato vas pozivam na sve naše koncerte ovo ljeto da se dobro zabavimo i oprostimo. Jedan od mojih zadnjih nastupa uz moju domaću publiku bit će na sam Uskrs u Jastrebarskom. Davne 2002. godine na Uskrs sam počeo sa svirkom, zato će to meni biti jako emotivan nastup", prisjetio se.

"Iza mene je 21 godina predivnog putovanja, koja mi je donijela najljepše stvari u životu, s kojom sam proputovao pola svijeta, upoznao puno divnih ljudi, stekao vrijedna prijateljstva, upoznao svoju ženu i stvorio nezaboravne uspomene. Iza mene ostaju divne pjesme, koje se nadam da ćete i dalje rado slušati. Ono što mi je drago i bitno jest da Begini nastavljaju dalje i zvuče bolje nego ikad. Želim da ih i dalje pratite istim intenzitetom kao i dosad jer bend ostaje u najboljim rukama mojih divnih prijatelja. Hvala vam, dečki moji, za sve. Vidimo se 9. 4. 2023. Veselim se vašem dolasku!" poručio je Mario.

"Baš šteta", "Begini bez tebe nisu Begini", "Nedostajat ćeš", nizali su se komentari obožavatelja koje je iznenadio i rastužio svojom odlukom.

Uz pjevanje, Mario se proteklih godina posvetio obiteljskom biznisu, a 2020. godine aktivno se uključio i u domaću politiku.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 3 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 4 +34 Dario Zurovec - 1 Celebrity Mentorica gradonačelnika Svete Nedelje javno priznala što joj najviše smeta kod njega: ''Ja mu kažem da je to malo nepristojno''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene