Podrška Vatrenima!

Frontmen popularnih Begina dao obećanje: "Ako Hrvatska osvoji prvo mjesto, Fran će dobiti i seku i bracu!"

Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Begini (Foto: Dnevnik.hr) +0 Begini (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kod Begina sve pršti od novosti. Imaju novu pjesmu, novi videospot, čak trojicu novih članova benda, ali i novi stajling za koji je zadužena Marijeva supruga Zorica.

Begini imaju novu pjesmu. "Moja ljube", kao i njezine prethodnice, potekla je iz kreativne radionice hitmjekera Ivana Zaka. Jer čemu mijenjati tim koji pobjeđuje, kažu dečki.

Pogledaj i ovo IN magazin: Begini - 13 izgubio voljenu osobu Pjevač Begina otkrio što ga je naučilo da ne uzima život zdravo za gotovo: "Treba biti što više vremena s najmilijima"

"Ivan je napisao naš prvi album koji je bio najprodavaniji u 2014. godini, pa se držimo tima koji dobro radi. Snimili smo šest pjesama, ostalo nam je još nekih 4,5 pjesama za album, tako da se nadamo da ćemo krajem ove godine ili početkom iduće izbaciti naš drugi album", priča Mario Budišćak. 

Uz novu pjesmu i novi videospot, nova su i čak trojica članova Begina. Upravo novi članovi benda zaslužni su i za nezaboravne anegdote sa snimanja na otoku Pagu.

"Naš Luka, naš najmlađi član, nije baš vičan morskim aktivnostima i trebali smo snimati jedan kadar na brodu, no on je čak prije samog početka pao s broda u more, pa smo shvatili da je možda najbolje da se mi ne penjemo, zato je samo Mario u kadrovima!"

Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Bilo je to u roku jedne sekundice nepažnje, ali srećom Mario je odmah skočio za njim u more i izvukao ga, tako da je sve na kraju dobro završilo. Nakon što je spasio kolegu od utapanja, Mario je u videospotu ipak završio obučen. No vjerujemo da ni vašem oku nije promaknulo da je pjevač promijenio stil odijevanja.

"Za stajling za novi spot Begina zadužena je moja supruga Zorica, tako da sve više imamo muških fanova na stranici nakon toga, haha. Ali mi joj od srca zahvaljujemo. Ima to još neke pogodnosti, nismo puno platili!" našalio se Mario. 

No platio je zato klavijaturist Jura vlasniku kafića štetu koju je počinio prilikom gledanja utakmice između Hrvatske i Rusije:

"Toliko je pun emocija i toliko je to emocionalno proživljavao da je u jednom fulanju naše repke imao bliski kontakt sa zidom i ostala je mala rupa na zidu, ali odmah se prijavio kod vlasnika. On je rekao, nema problema, razumijem, 200 kuna, haha!"

Što će tek biti prilikom gledanja polufinala sa Engleskom, ne želimo ni razmišljati. No ipak smo nekako sigurni da će se u četvrtak na otoku Pašmanu uz Begine slaviti, a što drugo nego prolazak Hrvatske u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. A za kraj, dobro zapamtite ovo Marijevo obećanje:

"Ako Hrvatska osvoji prvo mjesto, Fran će dobiti i seku i bracu!" poručio je Mario. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene