''On to non-stop...''

Mentorica gradonačelnika Svete Nedelje javno priznala što joj najviše smeta kod njega: ''Ja mu kažem da je to malo nepristojno''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 3 Dario Zurovec, Laura Konosić i Helena Janjušević - 4 Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 4 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 3 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 1 +28 Dario Zurovec Galerija

Dario Zurovec i Helena Janjušević ove su nedjelje na pozornici ''Plesa sa zvijezdama'' zaplesali s mladom balerinom Laurom Konosić.

Rođakinja Darija Zurovca, mlada balerina Laura Konosić, plesala je također ove nedjelje s njim na pozornici, a Helena Janjušević pobrinula se da njihov lyrical osvoji žiri i publiku.

Pogledaj i ovo Dario Zurovec i Helena Janjušević A helena se šokirala Gradonačelnik Svete Nedelje sasvim iskreno o situaciji koja ga je snašla: ''Ja sam mislio da je skrivena kamera''

''Laura je moja rođakinja, trenira ples, voli balet i zato sam je odlučio pozvati u ovu emisiju'', rekao je Dario.

''Tematika je ta kako nas mobiteli konstantno odvlače od našeg trenutka sadašnjosti. Dario je točan primjer toga. Čovjek visi na mobitelu non-stop, užas. Ja mu kažem da je to malo nepristojno'', rekla je Helena.

''Mailovi, društvene mreže, svašta nešto. Ja sam se u biti sve ove emisije pripremao za lyrical, zato sam toliko tipkao na mobitel. Otkrili ste mi tajnu'', našalio se Dario.

Ovako ih je komentirao žiri:

''Sve mi se svidjelo. I koncept nastupa i priča koju su ispričali. Helena, pohvala za koreografiju. A tko je ovaj Dario? Svakom pokretu dao si snagu i slojevitost'', rekla je Franka.

''Sve potrebno bilo je na mjestu, stvarno si bio izvrstan. Ovaj lyrical bio je lirično savršen'', dodala je Larisa.

''Lyrical je opcija u kojoj bi se ti možda našao. Ovo je put od ružnog pačeta do nečeg plesnog lijepog'', rekao je Marko.

''Helena je izvukla tvoje jako dobre strane danas. Ovo je najbolje otplesano dosad'', zaključio je Igor. 

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +25 Tamara Loos - 5 Celebrity Upečatljivo izdanje Tamare Loos u haljini upadljive boje s neobičnim prorezima na trbuhu pun je pogodak!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene