na obiteljskom slavlju

Trudna partnerica Šime Vrsaljka zabilježila njihov romantičan trenutak, ovakvi prizori od njih su prava rijetkost!

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar Lara Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 4 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko +18 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Galerija

Kaja Vidmar objavila je fotografije i snimke s vjenčanja brata Šime Vrsaljka, među kojima je i jedan njihov romantičan trenutak.

Nogometaš Šime Vrsaljko za vikend je bio na vjenčanju svojeg brata Marija i njegove odabranice Meri.

Šime je došao u pratnji trudne partnerice Kaje Vidmar i njihove kćerkice Viktorije, a njoj se pridružila i sestra Lara Vidmar.

Kaja je djelić svadbene atmosfere objavila na svojem profilu na Instagramu, a najviše pažnje privukla je snimka na kojoj pozira u Šiminom zagrljaju i ljubi ga u obraz, jer ih rijetko imamo priliku vidjeti zajedno.

Šime se pak sa svadbe nije oglašavao na društvenim mrežama, jer je ponovno deaktivirao svoj račun na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Podsjetimo, Šime i Kaja ispočetka su skrivali svoju vezu od javnosti i potvrdili su je tek nakon rođenja kćerkice, a poznat je da sada čekaju sina.

Šime sa svojom bivšom suprugom Mateom ima i sina Brunu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 4 +26 Blanka Vlašić - 5 Celebrity Blanka Vlašić pohvalila se kako uživa s četvoricom svojih omiljenih frajera, a njezina muža nije bilo na vidiku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput i Bloom - 1 Celebrity Neočekivan detalj na haljini kakvu na Šuput još nismo vidjeli, nije se svidio svima: ''Po meni, to je sasvim nepotrebno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene