"evo nas opet"

Šuput zbog sina leti na novu egzotičnu destinaciju, Bloom je sam otkrio gdje će slaviti rođendan: ''Vidio je više svijeta od mnogo ljudi''

Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 5 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput otputovala je u Dubai sa suprugom i sinom uoči Bloomovog trećeg rođendana.

Već je dobro poznato da je naša pjevačica Maja Šuput veliki ljubitelj putovanja te da sa svojom obitelji češto uživa na egzotičnim destinacijama. 

Ovoga puta u pitanju je ponovno Dubai, ali iza toga postoji poseban razlog - njezin sinčić Bloom uskoro slavi rođendan pa je pjevačica odlučila vrijeme provesti u dalekim Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!  

"Kud putuješ?", upitala je Maja malenog Blooma koji se šetkao po aerodromu. 

"U Dubai", odgovorio je te je teti koja izdaje avionske karte priznao da se jako veseli ovom putovanju.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

Maja je također objavila niz fotografija sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim s aerodroma, a na sebi je nosila svijetlosmeđi komplet i smeđu šiltericu, kao i skupocjenu Burberry torbicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Evo nas opet. Rođendanski tjedan počinje", napisala je Šuput u opisu objave.

Kako vam se sviđa Majin outfit za aerodrom?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Bloom je vidio više svijeta od mnogih ljudi", "Opet avion i uživancija", Sretan put", "Presladak je", nizali su se komentari. 

Podsjećamo, Maja je nedavno uživala i na prekrasnim Sejšelima, gdje se uputila na godišnji odmor zajedno sa obitelji. 

Pogledaji ovo Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

Tada su započeli odmor u Istanbulu, a zatim su bili i u Dubaiju, a Sejšeli su im bili šlag na tortu.

Također, Maja ima i novi singl ''James Bond'' za kojeg ima i poseban spot, a glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Tekst je napisao hitmejker Neno Ninčević, a pjesma je na prvu zarazna te u sebi ima i dozu ritmova koji su danas popularni.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Kostadinke Velkovske - 10 Ispraćaj Kostadinke Velkovske - 9 Ispraćaj Kostadinke Velkovske - 8 Ispraćaj Kostadinke Velkovske - 7 +23 Ispraćaj Kostadinke Velkovske - 6 Celebrity Brojni poznati Hrvati po posljednji put oprostili su se od Kostadinke Velkovske, među njima su bili političari, glumci...

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 3 Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton +20 Princ William, Kate Middleton, Rose Hanbury Celebrity Tko je navodna ljubavnica princa Williama, koja je sada upletena u skandal s Kate Middleton? Šuška se da je i princeza bila nevjerna, i to s članom kraljevske obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene