"Ovo je neprocjenjivo"

Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Maja Šuput +21 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput odvela je svog sina Blooma na plivanje s dupinima za njegov treći rođendan i tako mu ispunila velika želju koju je imao.

Maleni Bloom Tatarinov slavi treći rođendan i to u Dubaiju kamo su ga odveli njegovi roditelji Maja Šuput i Nenad Tatarinov, a veselje je počelo od ranog jutra.

Blooma su u hotelskoj sobi dočekali baloni i malena torta sa svijećom, a onda je tek slijedilo ono glavno. Maja je pokazala kako je odlučila ispuniti sinovu želju i odvela ga na plivanje s dupinima.

"Ispunjavanje želja danas. Upoznati delfina uživo", napisala je uz fotografije iz vodenog parka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Majo, molim te, možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva, tri", "Preeeeesladak", "Ovo je neprocjenjivo", "Ajmeee predobro", "Sretan ročkas malom frajeru", "Preslatko", komentirali su Majini obožavatelji.

Ovakve proslave rođendana su mi:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica je prethodno Bloomu posvetila i emotivnu čestitku na Instagramu.

"Sretan rođendan ljubavi naša najveća. Učinio si nam život najljepšim i najveselijim posljednje tri godine. Ostani zauvijek ovako veseo, pun ljubavi i dobar kakav si bio do sada... Vole te tvoji mama i tata. A sad krenimo u dan...", napisala je Maja uz Bloomove fotografije.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 6 Nekad i sad Maja Šuput pokazala je svoju nikad viđenu fotografiju iz djetinjstva, je li moguće da Bloom toliko liči na nju?

Bloom je sa svojim roditeljima u Dubai doputovao prije nekoliko dana, a Maja se pohvalila luksuznim smještajem u kojem borave. Kraljica svadbi u pričama na Instagramu objavila je i malog Blooma kako uživa na plaži i u restoranu.

Maja je također objavila niz fotografija sa sinom i suprugom prije polijetanja za Dubai, a na sebi je nosila svjetlosmeđi komplet i smeđu šiltericu, kao i skupocjenu torbicu Burberry.

"Bloom je vidio više svijeta od mnogih ljudi", "Opet avion i uživancija", Sretan put", "Presladak je", nizali su se komentari.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

Pjevačica se u Dubai otpustila nakon što je objavila svoju novu pjesmu ''James Bond'', za koju ima i poseban spot, a glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Tekst je napisao hitmejker Neno Ninčević, a pjesma je na prvu zarazna te u sebi ima i dozu ritmova koji su danas popularni.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 1 +28 Bianca Censori i Kanye West - 9 Celebrity Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Kate Middleton Kralj Charles Kralj Charles +26 Princ Harry Zanimljivosti Evo zašto princ William ne nosi svoj vjenčani prsten, razlog je jednostavan iako je to mnogima baš sumnjivo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene