Predobro!

Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 +20 Maja Šuput - 2 Galerija

Bloom Tatarinov slavi treći rođendan, a ponosna mama Maja Šuput objavila je slavljenikove fotografije na profilu na Instagramu.

Sin Maje Šuput i Nenada Tatarinova, maleni Bloom slavi svoj treći rođendan i to u Dubaiju, a pjevačica je slavljenikove fotografije podijelila na svom profilu na Instagramu i posvetila mu emotivnu objavu.

"Sretan rođendan ljubavi naša najveća. Učinio si nam život najljepšim i najveselijim posljednje tri godine. Ostani zauvijek ovako veseo, pun ljubavi i dobar kakav si bio do sada... Vole te tvoji mama i tata. A sad krenimo u dan...", napisala je Maja uz Bloomove fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Njega je u rođendansko jutro dočekala hotelska soba puna balona i malena torta s natpisom "sretan rođendan, Bloom", a na fotografijama se vidi koliko se razveselio iznenađenju.

"Sretan rođendan slatkom, predivnom dječaku", "Sretan rođendan najljepšem princu", "Sretan ročkas Bloom, a i sretnim roditeljima čestitke", "Sretno Bloom", "Sretan rođendan Bloomi, uživaj u svom divnom djetinjstvu", "Sretan rođendan, šminkeru", samo je dio čestitki koje je dobio u komentarima.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

Bloom je sa svojim roditeljima u Dubai doputovao prije nekoliko dana, a Maja se pohvalila luksuznim smještajem u kojem borave. Kraljica svadbi u pričama na Instagramu objavila je i malog Blooma kako uživa na plaži i u restoranu.

Maja je također objavila niz fotografija sa sinom i suprugom prije polijetanja za Dubai, a na sebi je nosila svjetlosmeđi komplet i smeđu šiltericu, kao i skupocjenu torbicu Burberry.

"Bloom je vidio više svijeta od mnogih ljudi", "Opet avion i uživancija", Sretan put", "Presladak je", nizali su se komentari.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput zbog sina leti na novu egzotičnu destinaciju, Bloom je sam otkrio gdje će slaviti rođendan: ''Vidio je više svijeta od mnogo ljudi''

Pjevačica se u Dubai otpustila nakon što je objavila svoju novu pjesmu ''James Bond'', za koju ima i poseban spot, a glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Tekst je napisao hitmejker Neno Ninčević, a pjesma je na prvu zarazna te u sebi ima i dozu ritmova koji su danas popularni. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Al Bano Al Bano i Romina Power s djecom - 7 Al Bano i Romina Power s djecom - 4 Al Bano i Romina Power s djecom - 3 +7 Al Bano i Romina Power s djecom - 2 Celebrity Ženu najbogatijeg Hrvata prati misteriozna tragedija koja nije razjašnjena ni 30 godina kasnije, zbog jedne rečenice povjerovali su u najgore

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 3 +25 Ruben Van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene