Pohvalio se sam

Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 3 Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben van Gucht Ruben Van Gucht +19 Ruben Van Gucht - 2 Galerija

Ruben Van Gucht pozirao je s novom Miss Belgije Kenzom Johannom Ameloot koju je intervjuirao za svoju radijsku emisiju.

Suprug naše umirovljene atletičarke Blanke Vlašić, sportski novinar Ruben Van Gucht osvanuo je na fotografiji s novom Miss Belgije Kenzom Johannom Ameloot, a s kojom je radio intervju za svoj Radio 2 Weekwatchers.

Fotografije Rubena i lijepe Kenze Johanne objavljene su na radijskom profilu na Instagramu kao i snimka intervjua te su privukli pažnju pratitelja, a potom je fotografiju i on podijelio na svom profilu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli radio2 (@radio2vrt)

22-godišnja ruandsko-belgijska manekenka bavi se profesionalno modelingom i studira ekonomiju. Prema pisanju The New York Timesa otac joj je Belgijac, a majka iz Ruande koju i sama inače često voli posjetiti.

Pogledaji ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

Vijest da su se Ruben i Blanka vjenčali iznenadila je sve u svibnju prije dvije godine kada je ona na Instagramu objavila fotografije s vjenčanja, a tada je otkrila i da je trudna.

Pogledaji ovo Blanka Vlašić - 3 Celebrity Blanka Vlašić sinčića je povela na let pa otkrila kamo su otputovali, jedna osoba jedva ga je dočekala!

Sina Monda rodila je 8. studenog iste godine, točno na svoj 39. rođendan, a u majčinstvu uživa daleko od očiju javnosti i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa sinom i suprugom koji živi na relaciji Belgija Hrvatska.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion sa sinovima Celine Dion sa sinovima Celine Dion - 7 Celine Dion - 5 +32 Celine Dion - 4 Celebrity Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 6 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 4 +27 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene