Danas je trebala biti u Zagrebu

Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

Celine Dion sa sinovima Celine Dion sa sinovima Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion sa sinovima Celine Dion sa sinovima Celine Dion - 7 Celine Dion - 5 Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 Celine Dion - 1 Celine Dion Celine Dion - 3 +26 Celine Dion - 4 Galerija

Celine Dion objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju sa sinovima koje je dobila s pokojnim suprugom Reneom Angelilom.

Teško bolesna kanadska pjevačica Celine Dion objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira uz svoja tri sina i to povodom Dana svjesnosti o sindromu ukočene osobe, a koje inače ne pokazuje često.

55-godišnja Celine na fotografiji se smiješi dok grli svoje 13-godišnje blizance Eddyja i Nelsona, a društvo im pravi i njezin najstariji sin, 23-godišnji Rene-Charles Angelil.

Pjevačica je sinove dobila s pokojnim suprugom i glazbenim producentom Reneom Angelilom, koji je preminuo 2016. godine nakon borbe s rakom grla.

"Danas svijet obilježava Međunarodni dan svjesnosti o SPS-u. Kao što mnogi od vas znaju, u jesen 2022. godine mi je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe (SPS). Pokušaj prevladavanja ovog autoimunog poremećaja bilo je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i da živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje djece, obitelji, tima i svih vas! Želim poslati ohrabrenje i podršku svima onima širom svijeta koji su pogođeni SPS-om. Želim da znate da vi to možete! Mi to možemo! Voli vas Celine", napisala je pjevačica.

"Volim te Celine", "Jako si voljena!!", "Možeš ti to. Tvoja stara duša i tvoj glas su ovdje da liječe diljem svijeta", komentirali su njezini pratitelji i uputili joj podršku.

Pogledaji ovo Celine Dion - 8 Celebrity Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

U prosincu 2022. godine Celine je otkrila da joj je dijagnosticirana rijetka neurološka bolest u emotivnom videu. Sindrom ukočene osobe (SPS) je degenerativno stanje koje uzrokuje nekontrolirano napinjanje i grčenje mišića. Naposljetku, ostavlja oboljele nalik ljudskim kipovima jer postupno koči tijelo, ostavljajući ljude u nemogućnosti hodanja ili govorenja. Ne postoji lijek za SPS, ali postoje koraci koji se mogu poduzeti za usporavanje simptoma i to je nešto što je Celine otkrila da istražuje.

Nakon što se bila povukla iz javnosti, Celine se u studenom prošle godine prvi put pojavila nakon gotovo tri godine, kada je svojim sinovima prisustvovala utakmici hokeja na ledu. Na snimci objavljenoj na internetu izgledala je odlično raspoložena dok je pozdravljala igrače i navijače u svlačionicama nakon utakmice. Prije mjesec dana se na iznenađenje pojavila i na 66. dodjeli nagrada Grammy kako bi predstavila nagradu za album godine koju je dobila Taylor Swift.

Pogledaji ovo Celine Dion - 6 Celebrity Celine Dion u jeku borbe s teškom bolesti skupila snage i stala na pozornicu nakon dugo vremena, sin joj je pomagao dok je hodala

Njoj blizak izvor je tada za Page Six rekao da je Celine htjela pokazati da sindrom ukočene osobe nije smrtna kazna te živi normalno, koliko je god to moguće.

"Htjela je svima pokazati da joj je dobro. Ona ima dobre i loše dane... To je bolna bolest, ali nije smrtna presuda. Očito je sposobna raditi neke stvari i htjela je svima pokazati da se vratila. Izgledala je fantastično. Nadamo se da će uspjeti nastupati'', rekao je izvor.

Inače, Celine je danas trebala pjevati u Areni Zagreb, u sklopu svoje svjetske turneje, ali koju je nažalost zbog bolesti morala otkazati.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 6 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 4 +27 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton Celebrity Ni najbliže osoblje nije vidjelo Kate Middleton nakon operacije, posjetile su je tek dvije osobe kojima je to bilo dopušteno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene