borba s neizlječivim stanjem

Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

Celine Dion - 8 Celine Dion - 8 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion - 4 Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 Celine Dion - 1 Celine Dion - 5 Celine Dion - 6 Celine Dion - 7 Celine Dion - 9 Celine Dion - 5 Celine Dion - 4 +19 Celine Dion - 3 Galerija

Celine Dion viđena je u rijetkom izlasku u New Yorku, posljednjih mjeseci svi su zabrinuti za nju zbog bolesti s kojom se bori.

Pjevačka diva Celine Dion viđena je u rijetkom izlasku u New Yorku.

Dok je ulazila u luksuzni crni SUV, 55-godišnja superzvijezda, koja je odustala od pjevačke karijere zbog zdravstvenih problema, bila je dobro raspoložena.

Na sebi nije imala ni trunke šminke, a kosu je svezala u punđicu. Prije nego što je ušla u automobil, Celine je fotografima pokazala palac gore, a njezine najnovije fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Njezin posljednji izlazak bio je na dodjeli Grammyja, gdje je sve iznenadila dolaskom.

Celine je u smeđem dugačkom kaputu i s raskošnom ogrlicom oko vrata prozvala Taylor Swift, a svi su ostali iznenađeni njezinim vedrim izrazom lica.

''Hvala svima! Volim vas. Izgledate lijepo. Kad kažem da sam sretna što sam ovdje, zaista to mislim od srca'', rekla je.

Dok se penjala na pozornicu, pomogao joj je sin Rene-Charles Angelil.

Podsjetimo, Celine već dulje vrijeme boluje od rijetkog sindroma koji joj se s vremenom pogoršava, a godinu dana nakon što je objavila dijagnozu pjevačica više ne može kontrolirati određene pokrete tijela.

Potvrdila je to njezina sestra Claudette Dion.

''Ona nema kontrolu nad svojim mišićima. Srce mi slama to što je uvijek bila disciplinirana i na sve pazila. Uvijek je marljivo radila. Naša joj je majka uvijek govorila: 'Ti ćeš to učiniti dobro, ti ćeš to učiniti kako treba'", ispričala je Claudette za 7Jours.

''Istina je da je i u našim i u njezinim snovima cilj povratak na pozornicu. U kojem obliku? Ne znam'', dodala je.

Pogledaji ovo Celine Dion Celebrity Celine Dion snimljena u javnosti prvi put nakon gotovo četiri godine i vijesti da boluje od neizlječive bolesti!

Podsjetimo, Celine je sama objavila da se bori sa sindromom ukočene osobe (engl. stiff person syndrome - SPS), neobičnom i izazovnom bolešću koja uzrokuje nekontrolirane grčeve mišića. Bolest zaključava tijelo u položaj iz kojeg se osoba ne može pomaknuti te uzrokuje grčeve koji mogu biti toliko jaki da čak slome kosti.

''Nažalost, ovi grčevi utječu na svaki aspekt mog svakodnevnog života. Ponekad mi stvaraju poteškoće dok hodam i ne dopuštaju mi da koristim svoje glasnice da pjevam na način na koji sam navikla'', rekla je glazbenica prošle godine kada je otkrila obožavateljima da će morati odgoditi svoju svjetsku turneju.

Bolest je zasad još neizlječiva, no napredak se može usporiti tretmanima, a Celine je otkrila da poduzima sve što može.

Podsjetimo, Céline Dion jedna je od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a proslavila se, među ostalim, pjesmom "My Heart Will Go On", originalnom temom napisanom za film Titanic 1997. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton na Instagramu Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +27 Kate Middleton - 1 Celebrity Kate Middleton oglasila se nakon što je njezina posljednja fotografija zbog grešaka u Photoshopu glavna tema svjetskih medija, ovako se opravdala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević, TLZP - 21 Alen Bičević, TLZP - 20 Alen Bičević, TLZP - 19 Alen Bičević, TLZP - 18 +25 Alen Bičević, TLZP - 17 Celebrity Reakcije na transformaciju našeg pjevača u Aleksandru Prijović su urnebesne: ''Dobro bi se čovjek zeznuo da te vidi ovakvog...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene