Podijelila emotivnu snimku

Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Tallulah i Bruce Willis - 1 Tallulah i Bruce Willis - 1 Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tallulah i Bruce Willis - 3 Tallulah i Bruce Willis - 2 Tallulah i Bruce Willis - 1 Tallulah i Bruce Willis - 3 Tallulah Willis Tallulah Willis Tallulah Willis Bruce i Tallulah Willis - 4 Bruce i Tallulah Willis - 3 Bruce i Tallulah Willis - 2 +20 Bruce i Tallulah Willis - 1 Galerija

Talluah Williams otkrila je da joj je dijagnosticiran autizam i to prošle godine, a sada je o tome odlučila po prvi put progovoriti.

Kći legendarnog glumca Brucea Willisa, 30-godišnja Tallulah Willis otkrila je vijest da joj je dijagnosticiran autizam te kako joj je to stanje promijenilo život, nakon što je za njega saznala prošlog ljeta.

Tallulah je o tome sada progovorila na Instagramu gdje ju prati 402 tisuće pratitelja i pritom objavila emotivnu snimku sebe i oca dok su zajedno pozirali na crvenom tepihu glumčeva filma "The Whole Ten Yards" iz 2004. godine, u kojem je i ona kao 10-godišnja djevojčica glumila.

"Reci mi da si autističan bez da mi kažeš da si autističan", napisala je uz video u kojem se ne odvaja od Brucea dok on odgovara na pitanja novinara, petlja po njegovim ušima i dira po glavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tallulah (@buuski)

"Zapravo je ovo prvi put da sam javno podijelila svoju dijagnozu. Saznala sam prošlog ljeta i to mi je promijenilo život", dodala je.

Tallulah je prethodno javno govorila o svojoj borbi s tjelesnom dismorfijom i poremećajem prehrane, kao i o svojoj dijagnozi ADHD-a. U dobi od 25 godina otišla je u ustanovu za liječenje u Malibuu kako bi se nosila s poremećajima s kojima je živjela.

"Bilo je to velikim dijelom terapeutsko iskustvo, također mi je bio dijagnosticiran ADHD i počela sam uzimati stimulativne lijekove, što je bilo transformativno. Prvi put sam se osjećala pametno, ali sam također počela uživati u nuspojavama lijekova koji smanjuju apetit. Vidjela sam tu način da otjeram nezgrapnu adolescenticu", izjavila je prošle godine za Vogue.

Pogledaji ovo Bruce i Tallulah Willis Celebrity Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze, evo kako je posumnjala da nešto nije u redu: "Mislila sam da ga nije briga"

Prošle su gotovo dvije godine otkako je Tallulahina pomajka Emma Heming putem Instagrama objavila zajedničku izjavu sa svoje dvije kćeri te Bruceovom bivšom suprugom Demi Moore i kćerima Rumer, Scout i Tallulah, a u kojoj su objavile da se glumac povukao iz glume zbog dijagnoze afazije koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti.

Pogledaji ovo Bruce Willis i Emma Heming Celebrity Supruga Brucea Willisa obrušila se na lažna medijska nagađanja o stanju glumca: ''Molim vas da prestanete plašiti ljude...''

"Kao rezultat toga i s puno obzira, Bruce se povlači iz karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci.
Prolazimo kroz ovo kao snažna obiteljska jedinica i htjeli smo uključiti njegove obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu. Kao što Bruce uvijek kaže, "Live it up" i zajedno planiramo učiniti upravo to", napisale su tada, a naknadano je objavljeno da mu je dijagnostcirana i demencija.  

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Borrallo - 6 Maria Borrallo - 4 Maria Borrallo - 2 Maria Borrallo - 1 +13 Maria Borrallo - 3 Zanimljivosti Evo tko je žena koja brine o djeci Williama i Kate dok se ona oporavlja, ima posebnu obuku, a jedna riječ pred djecom joj je strogo zabranjena!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 3 Princ William i Kate Middleton +25 Princ William i Kate Middleton Celebrity Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene