Kako je ovo moguće?

Najnovije paparazzo fotke bivše seks-bombe izgledaju kao da su snimljene prije barem 30 godina, nema šanse da joj date stvarne godine!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 3 Demi Moore - 4 Demi Moore - 6 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 Demi Moore - 4 Demi Moore +20 Demi Moore - 5 Galerija

Demi Moore bila je gošća "The Late Showa" Stephena Colberta u New Yorku, na čijem je snimanju mamila brojne poglede.

Holivudska glumica Demi Moore snimljena je kako dolazi na snimanje emisije "The Late Show" Stephena Colberta u New Yorku, gdje je oduzela dah svojih mladenačkim izgledom kojem se nitko ne može načuditi.

61-godišnja Demi ovih dana promovira svoj najnoviji projekt, seriju "Feud: Capote vs. The Swans", a nakon što je postala baka prošle godine, nitko se ne prestaje diviti njezinu izgledu. Za snimanje je obukla kratku crnu haljinu u stilu sakoa i crne štikle, a dodatnu pozornost plijenila je i njezina duga crna kosa.

Biste li dali Demi Moore 61 godinu?

  • Ma nema šanse, izgleda kao da ima 30!
  • Ja vidim da je prešla 60. godinu
  • Koliko god ima, izgleda wow!

Ukupno glasova:

U javnosti se već neko vrijeme nagađa da se podvrgnula estetskim zahvatima, ona o tome ne govori, no nagađa se kako koristi filere i botoks.

Pogledaji ovo Bruce Willis s obitelji - 2 Celebrity Bruce Willis sjeo je sa sadašnjom i bivšom suprugom te velikom obitelji, zajednička fotografija sve je dirnula!

Glumica, koja je 90-ih godina bila seks-simbol, prošle je godine postala baka, nakon što je njezina kći Rumer Willis, koju ima iz braka s glumcem Bruceom Willisom, rodila djevojčicu Louettu Isley Thomas. Osim Rumer bivši supružnici zajedno imaju i blizanke Tallulu i Scout, a nakon rastave ostali su u dobrom odnosu te se Demi danas odlično slaže s Bruceovom novom suprugom Emmom Heming.

Pogledaji ovo Demi Moore Celebrity Zbog mladolikosti malo tko bi joj dao stvarne godine, a njezinu tijelu u badiću svi se dive čak i kad je paparazzi ulove!

Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga zapravo nije imala ozbiljne veze.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley +22 Christie Brinkley Nekad i sad Ova žena slavi 70. rođendan: ''Želim prihvatiti bore i da mi se vidi malo života na licu!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić +18 Silvio Marić i Lana Banely Nekad i sad Bio je najpoželjniji domaći neženja, a nakon burnog ljubavnog života smirio se uz ekonomisticu koju je i odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene