Ovo se rijetko viđa

Bruce Willis sjeo je sa sadašnjom i bivšom suprugom te velikom obitelji, zajednička fotografija sve je dirnula!

Bruce Willis s obitelji - 2 Bruce Willis s obitelji - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis s obitelji - 1 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 1 Bruce Willis Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis - 2 Bruce i Rumer Willis Bruce i Tallulah Willis - 4 +19 Bruce i Tallulah Willis - 3 Galerija

Supruga Brucea Willisa podijelila je obiteljsku fotografiju koja je nastala prije godinu dana, sve oči uperene su u glumca koji se bori s opakom bolesti.

Supruga Brucea Willisa Emma Heming Willis objavila je dirljivu obiteljsku fotografiju kako bi obilježila američki Dan zahvalnosti.

Fotografija obitelji Willis koja je nastala prije godinu dana pokazuje Brucea te njegovu sadašnju suprugu Emmu, bivšu suprugu Demi Moore, njihovu djecu i kćer Rumer i njenog partnera dok je još bila trudna raznježila je njihove pratitelje.

''Zahvalna sam i blagoslovljena što poznajem ovakav oblik ljubavi, Sretan vam Dan zahvalnosti'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Pratitelji su im pisali kako su predivna složna obitelj te da bi mnogi od njih voljeli da su u ovako dobrim odnosima, ali većina komentara ipak je bila usmjerena samo na Brucea kojem Emma na slici sjedi u krilu i drži ga za glavu.

U ožujku ove godine Bruceova je obitelj objavila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

Njegov kolega Glenn Gordon Caron otkrio je glumčevo pravo stanje što je mnoge rastužilo.

''Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je tada u priopćenju Bruceova obitelj.

Iza Brucea je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Moamer Kasumović - 8 Moamer Kasumović - 5 Moamer Kasumović - 2 Moamer Kasumović - 3 +22 Imanje Moamera Kasumovića Zanimljivosti Damir iz serije ''Lud, zbunjen, normalan'' pokazao je kako izgleda imanje koje je naslijedio od oca, jedan dio posebno je sve oduševio!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 1 +29 Lejla Filipović - 2 Celebrity Lejla Filipović pokazala je svoju nećakinju, sad svi komentiraju njenu ljepotu: ''Kao blizanke, ista tetka!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene