sjena od čovjeka ranije

Vidno slabiji Bruce Willis snimljen u javnosti nakon dva mjeseca, bitka koju bije s teškom bolesti rastužuje njegove obožavatelje

Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 1 Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce i Rumer Willis Bruce i Tallulah Willis - 4 Bruce i Tallulah Willis - 3 +20 Bruce Willis - 1 Galerija

Bruce Willis viđen je u Los Angelesu nakon dugo vremena, njegov izgled otkako mu je dijagnosticirana demencija sve zanima.

Glumac Bruce Willis viđen je u rijetkom izlasku u Los Angelesu nakon dugo vremena.

68-godišnji glumac snimljen je na mjestu suvozača, a kroz spušten prozor s kapuljačom na glavi gledao je u paparazze koji su ga uhvatili s druge strane ulice.

Glumac je viđen u svom vozilu, ali na vozačkom sjedalu ipak je sjedio netko drugi što odmah potvrđuje činjenicu da ova uspješna holivudska zvijezda više nije u stanju ni voziti.

Bruce je vidno slabiji, ali najveće promjene na njemu objavila je njegova obitelj koja zna podijeliti vijesti o njegovom razvoju bolesti kako bi podigla svijest o borbi s demencijom.

U ožujku ove godine Bruceova je obitelj objavila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

Njegov kolega Glenn Gordon Caron otkrio je glumčevo pravo stanje što je mnoge rastužilo.

''Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je tada u priopćenju Bruceova obitelj.

Iza Brucea je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 +26 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Zbog ove haljine Žanamari uspoređuju s Jennifer Lopez: ''Kako ti stoji, izgledaš fenomenalno!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 6 +25 Stjepan Hauser - 2 Celebrity Zbog ovog se videa Hauser našao na udaru negativnih komentara: ''Bez uvrede, ali bljak, jako je razočaravajuće ovakvo ponašanje!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene